Jednostavno mu nije stalo

Ne budite naivni: 4 situacije kada on ne želi ništa sem seksa!

Prepoznajte na vreme momka koji želi samo dobro da se zabavi sa vama i ništa više
Ljubav
01:32h Autor:
Ne budite naivni: 4 situacije kada on ne želi ništa sem seksa!
Foto: Shutterstock

Nisu potrebni dugi razgovori ili dokazi da biste videle šta vaš novi dečko želi od vas, prenosi Cosmopolitan.rs! Prepoznajte momka koji želi samo seks uz pomoć 4 očigledna znaka:

1. Baš si seksi

Ukoliko je ovo jedini kompliment koji ste do sada čuli od njega, ne želimo da vas obeshrabrimo, ali stvari su jasne. Muškarac koji vas gleda kao seks objekat ne može ni drugim komplimentom da vas časti.

Pogled sve govori: Pročitajte u očima muškarca da li želi vezu ili samo seks!

2. Ne otkriva ništa o sebi

Ako on planira samo da spava s vama, zašto bi se onda trudio da odaje privatne informacije o sebi? Verovatno neće ni vas mnogo da zapitkuje jer ga jednostavno ne interesuje. Priče o privatnom životu i njemu oduzimaju vreme, koje možete da potrošite na druge stvari njemu bitne.

3. Iniciranje seksa

On je taj koji će gotovo uvek da inicira seks, a pritom neće da vodi računa o tome da li je mesto ili vreme za to. Niti će da ga zanima vaše raspoloženje ili eventualno ciklus (kada se verovatno nećete ni videti).

Apsolutni pobednici: Samo ovakvi muškarci su vredni vaše pažnje!

4. Nakon seksa - pravac kući

Možda vam neće direktno reći da odete iz njegovog stana nakon seksa, ali će se svim silama potruditi da sami shvatite da bi voleo da odete, jer "ujutro ima važan sastanak". Još će mu lakši posao biti ako ste to obavili kod vas, jer tada će samo da ustane i da ode.

Ponašanje u krevetu sve govori: 4 cake da otkrijete da li želi vezu sa vama ili samo seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs