Svi problemi druge žene

Nije lako biti ljubavnica: 4 razloga zašto treba odmah da ga ostavite!

Ove žene javnost uglavnom osuđuje, a da li ste se zapitali u kakvoj situaciji se one nalaze
Ljubav i zavođenje
01:18h Autor:
Nije lako biti ljubavnica: 4 razloga zašto treba odmah da ga ostavite!
Foto: Shutterstock

Kada su u pitanju veze i brakovi, najviše se piše o tome kako se nositi sa prevarom. Ipak, retko kad se osvrćemo na perspektivu "druge žene". Koliko god da nije u redu biti u vezi sa zauzetim muškarcem, biti ljubavnica je izuzetno teško, jer je reč o ženi koju javnost uglavnom osuđuje.

Postoji veliki osećaj krivice i niz frustracija koje se nakupljaju dok čekate da se muškarac sa kojim ste u tajnoj vezi odluči šta će učiniti, piše portal Žena hr. Uprkos tome, vi i dalje strpljivo čekate i trošite tonu emocija za nešto što verovatno nikada neće funkcionisati.

Varao me dve godine: Timarila sam ga za druge žene!

Evo 4 načina kako da prestanete sa dramom u svom životu:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Budite iskreni sami sa sobom

Pre nego se uopšte upustite u takvu ljubavnu aferu, budite iskreni prema sebi. Vi niste njegova devojka i verovatno nikada nećete biti. Činjenica je da je on još sa svojom devojkom/ženom, a vi ste mu samo zabava sa strane. Nećete dobiti poštovanje ili pažnju koju ste zaslužili, a oboje pravite veliku štetu sebi.

2. Potražite podršku

Ako ste odlučili da okončate aferu i završite sa tim, tada će vam verovatno biti potrebna podrška bliskih ljudi. Razgovarajte o tome sa svojom najboljom prijateljicom ili članom porodice u kojeg imate poverenja. Oni će sigurno imati dobar savet i biti uz vas kada stvari postanu teške.

Uhvatila muža u seksu sa sestrom bliznakinjom: Bolju osvetu nije mogla da smisli!

3. Razmislite o terapiji

Iako vam se ovo može činiti kao drastičan potez, ako ste u vezi u kojoj ste vi u ulozi ljubavnice onda je poželjno da porazgovarate sa nekom stručnom osobom koja će vam pomoći da savladate konfuznu situaciju u kojoj se nalazite.

Iskrena priča: Rekao je da odlazi sa drugom ženom, a onda se desilo nešto neočekivano!

4. Prekinite aferu

Dobro razmislite o prekidu afere jer to je verovatno najbolje rešenje. Morate znati koja je vaša vrednost. Vi ste prekrasna žena i zaslužili ste da vas tretiraju sa poštovanjem. Pronađite muškarca koji vas zaslužuje i koji će vas sa ponosom pokazivati ostatku sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs