Požarevljanka zavela bogatog indijskog sportisu, delovao život kao iz bajke: Sad joj se svet srušio, ovo nije očekivala

Svi su mislili da je ovo život iz snova, a onda se sve otišlo u drugom smeru

Ljubav
Autor:
Požarevljanka zavela bogatog indijskog sportisu, delovao život kao iz bajke: Sad joj se svet srušio, ovo nije očekivala
Foto: preentscreen/Instagram

Nataša Stanković i indijski igrač kriketa Hardik Pandiju stavili su tačku na svoj brak nakon četriri godine. Ova poznata dama iz Požarevca trenutno boravi u Srbiji sa njihovim sinom Agastijem.

Još nije poznato da li će se ona vratiti u Srbiju ili će nastaviti da živi u Indiji, ali jedna stvar možda može da bude presudna u njenoj odluci. Kako tamošnji mediji pišu Hadrik izgleda već ima novu devojku.

Nataša Stanković
foto: Printscreen Instagram/ natasastankovic__

Iako je u njihovom odnosu sve bilo kao iz bajke nedavno je par potvrdio da se razvodi.

— Posle četiri godine zajedničkog života, Hardik i ja smo odlučili da se raziđemo. Oboje smo dali sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje.

— Ovo je bila teška odluka za nas, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan — napisali su bivši supružnici na Instagramu.

Podsećanja radi, Nataša i Pandju su se verili januara 2020. godine, a u istoj godini postali su i roditelji. Na svet je došao njihov sin Agastja.

Požarevljanka je često tema indijskih tabloida, a ranije se se zabavljala i sa poznatim glumcem Alijem Gonijem, što je i tada privlačilo veliku pažnju.

1 / 2 Foto: Printscreen Instgram / natasastankovic

Nataša je u Indiju doputovala davne 2012. godine radivši kao model, a godinu dana kasnije dobila je ulogu u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha", što je bila odskočna daska u njenoj karijeri. Nakon toga pojavila se i u indijskom rijaliti šou "Veliki gazda", kao i u njihovoj verziji emisije "Ples sa poznatima".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs