Čuveni Turčin zaveo fatalnu Srpkinju, odmah se preselila kod njega u Istanbul: Nije ni slutila šta će je tamo snaći

Fudbaler Mert Muldur uživa u romansu sa Anđelom Koprinom, a jednom prilikom zbog njega joj je život bio ugrožen

Ljubav
14:44h
Čuveni Turčin zaveo fatalnu Srpkinju, odmah se preselila kod njega u Istanbul: Nije ni slutila šta će je tamo snaći
Foto: Printscreen Instagram / koprena.andjela

Mert Muldur je turski profesionalni fudbaler, a na nedavno održanom Evropskom prvenstvu bio je prava senzacija. Iako ima samo 25 godina, na terenu priređuje spektakularne momente. Slovi za jednog od najzgodnijih sportista sa Istoka, ali njegovo srce ukrala je prelepa Srpkinja Anđela Koprina.

Naime, Mert je rođen u Austriji i odrastao je i Beču, ali zbog roditelja turskog porekla odlučio je da obuče dres zemlje odakle potiču njegovi koreni. Trenutno nastupa na poziciji desnog ili centralnog beka za Superligaški klub Fenerbahče, ali zbog neospornog talenta može da igra na više pozicija.

Iako su ga spajali sa brojnim fatalnim damama, Mert već duže vreme uživa u ljubavni sa Anđelom koja dolazi iz Bosne i Hercegovine. Zanosna plavuša je uz svog izabranika gotovo na svakom meči i najveća mu je potpora u kriznim momentima. Međutim, baš dok je bodrila dragog sa tribina, doživela je veliku neprijatnost. Ne tako davno, na meču između Trabzona i Fenerbahčea, tima za koji igra Muldur, bila je napadnuta od strane navijača suparničke ekipe, a incident je prerastao u masovnu tuču. Mert je odmah bio potrčao u njenom pavcu, kako bi je zaptitio od razjarenih huligana.

- Srce mi je stalo na tren - napisala je tada na svom profilu na Instagramu, a zatim se zahvalila što su svi na bezbednom i što se situacija rešila.

U Istanbulu im je zvanično mesto stanovanja, ali kada god im se ukaže prilika, Anđela i Mert odu na neku luksuznu destinaciju, te se maksimalno posvete jedno drugom, što i nije moguće kada je sezona fudbaleru u jeku. Sa druge strane, šarmantna Srpkinja, takođe, obožava sport, a posebno je zainteresovana za kik-boks.

Sjajnim modnim ukusom vrlo često inspiriše devojke, a kako je zastupnica zdravog života, neretko podeli i neki savet o ishrani ili treningu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs