Ruskinja ludo zavolela Turčina, pa trčeći napustila brak posle par meseci: "Ono što mi je radio žena ne može da izdrži"

Šok priča Ruksinje koja se udala za Turčina - posle samo 12 mesece vratila se kod roditelja! Posesivna priroda muža i njegov konzervativan stav umnogome su doprineli da se brak munjevito okonča.

Ljubav
08:08h
Ruskinja ludo zavolela Turčina, pa trčeći napustila brak posle par meseci: "Ono što mi je radio žena ne može da izdrži"
Foto: Shutterstock

Naime, lepa Ruskinja Alena je radila kao turistički vodič u Turskoj, prošle godine udala se za vlasnika malog kafića u Alanji i ostala da živi u ovom letovalištu. Međutim, za manje od godinu dana ona je napustila muža i vratila se kod majke u Samaru, a ubrzo je ispričala novinarima šta je to pošlo po zlu u njihovom braku.

Turčin, Svadba, Turska svadba, Venčanje
foto: Shutterstock

"Moj muž Turčin mi je posle venčanja zabranio da radim. Rekao je da on, kao muškarac, treba da obezbedi svoju porodicu, a da ja treba da ostanem kod kuće, čistim i kuvam. Svaki dan je bio isti: on bi došao sa posla, seo na kauč i gledao TV. Morala sam da trčim oko njega - donesem čistu odeću, odnesem prljavu, prinesem hranu. Svaka večera je morala da se sastoji od nekoliko jela i morala je da bude sveže pripremljena, jer je tako pripremala i njegova majka. Kada sam mu na početku braka poslužila supu koju sam skuvala dan pre toga, izbio je skandal", priča Alena za ruski portal "Dzen.ru".

Alenin suprug je pre braka živeo sa roditeljima. Imao je 35 godina i nikada u životu nije prao sudove, niti čarape, pa čak ni sebi ispržio jaja. Uprkos tome, bio je opsednut sterilnom čistoćom. Ruskinja, koja ga je prvo očarala lepotom, morala je svakodnevno da čisti podove u stanu, a ako bi pronašao prašinu na nameštaju ili fleke na ogledalu, ponovo bi otpočinjala užasna svađa.

Turčin, Svadba, Turska svadba, Venčanje
foto: Shutterstock

"Dok je moj muž radio, ja sam sedela kod kuće. Da bih otišla u prodavnicu, na pijacu, u kozmetički salon, morala sam da tražiim dozvolu od muža. Bilo mi je zabranjeno da se sastajem sa prijateljima. Uveče je moj muž dolazio sa posla, umoran i ćutljiv, zurio je u televizor. Pošto sam po cele dane bila kući, htela sam da izađem negde bar uveče, ali je on bio previpe lenj za to. U proseku bismo prošetali jednom nedeljno, vikendom. Ostatak vremena bila sam zatvorena u četiri zida", nastavlja svoju ispovest.

Bivši supružnici svađali su se i oko toga kako Alena izgleda - branio joj je da nosi suknje ili haljine iznad kolena, iako mu to pre braka nije smetalo. Haljine sa šlicevima su završile u kanti za đubre. On joj je čak branio da izlazi iz kuće sa našminkanim usnama, a bilo je problema i zbog odeće koju je nosila po kući.

Turčin, Svadba, Turska svadba, Venčanje
foto: Shutterstock

"Vikao je da komšije koje žive preko puta jasno sve vide kroz prozor. Jednog dana kada sam izašla na terasu u njegovoj majici, zamalo nije dobio srčani udar", kaže ova Ruskinja.

Još jedan u moru problema bila je činjenica da je Alena znala da kuva, ali uglavnom ruske specijalitete; on je time bio strašno nezadovoljan i nije želeo ništa osim tradicionalne turske hrane.

"Kada sam mu jednom iznela ječmenu kašu, odbio je da je pojede i rekao mi da je to hrana za životinje, a ne ljude", priča Alena.

Na kraju je shvatila da za njih nema budućnosti, a sada tvrdi - nikad više neće u brak sa strancem.

Stil / Žena.rs / Dzen.ru

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs