"Srećno kumovi, ja sam već dala": Čovek pitao bivšu ženu da mu bude kuma na venčanju sa drugom, njen odgovor šokira

"Žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude" komentar je koji najbolje opisuje situaciju ovog srpskog para

Ljubav
"Srećno kumovi, ja sam već dala": Čovek pitao bivšu ženu da mu bude kuma na venčanju sa drugom, njen odgovor šokira
Foto: Printscreen Instagram

Kada supružnici nakon kraha ljubavi i braka ostanu prijatelji prava je retkost, ali ovaj bivši par je otišao korak dalje i ne samo da su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, već su se i okumili.

Jedan snimak na TikTok-u, koji je postao viralan, pokazuje kako to zaista izgleda u praksi. Objavila ga je Marijana Purić i pokazala šta se dogodilo kada je došla na venčanje kod bivšeg supruga. Odlučila je da mu bude kuma!

Svi komentarišu da bi malo koja žena u Srbiji odlučila da uradi ovako nešto. Uspela je da iznenadi i matičarku koja je primetila da se nešto neobično dešava. Dok su se Marijana, njen bivši muž i njegova sadašnja supruga kikotali, matičarka nije oklevala i postavila je pitanje o čemu se radi.

"Ja sam njegova bivša žena, ovo je naše dete, ali družimo se, volimo se", rekla je Marijana dok se potpisivala u knjigu svedoka.

"Neka sam pitala, da čujem ovu informaciju", prokomentarisala je matičarka.

Marijana se dodatno našalila na račun situacije i u restoranu u kome su proslavljali venčanje, izvadila je kovertu. Umesto novca, koji se obično daruje mladencima, izvadila je papir na kome je pisalo: "Srećno kumovi, ja sam već dala".

"Žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude", "Pa legendarno, meni je ovo totalni hit. Podrška za kumu", "Kuma nije dugme", "Ovako sebe ja vidim bukvalno za koju godinu", "Bravo, kumo, legenda si", "Bravo, koji carevi", "Retko koja žena može ovako nešto da uradi, svaka čast", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Stil / Mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs