Devojka Dragog Gudelja opasna dama, odnos sa svekrvom ostavlja bez teksta: A u bolnim momentima Anastasija ima ključnu

Dragi Gudelj fudbalom se bavio od 4 godine, a nakon velikih zdravstvenih problema koji su mu ugrozili život rešio je da se oprosti od terena

Ljubav
10:06h
Devojka Dragog Gudelja opasna dama, odnos sa svekrvom ostavlja bez teksta: A u bolnim momentima Anastasija ima ključnu
Foto: Printscreen Youtube / Ondamezquitatv

Fudbaler Dragiša Gudelj upravo je doneo najtežu odluku u život - zvanično je stavio tačku na karijeru profesionalnog fudbalera, nakon što je za kratak period imao čak dva zastoja srca. Okreće novi list i posvećuje se dugim planovima, a u prelomnim momentima najveća podrška mu je porodica. Posebno se istakla Anastasija Ražnatović, supruga njegovog brata Nemanje, koja mu je javno uputila reči pune ljubavi i utehe, te je jasno da sa deverom ima sjajn odnos.

Fudbaler od malih nogu

Dragiša "Dragi" Gudelj rođen 8. novembra 1997. u Bredi, te ima i holandsko državljanstvo. Odrastao je i sportskoj porodici, a brat Nemanja mu je veliki uzor. Već od malih nogu krenuo je na treninge fudbala, karijeru je započeo u rodnom gradu u klubu NAC Bredi. Uglavnom je igrao na poziciji centralnog ili levog beka.

Dragi Gudelj
foto: Printscreen Instagram / dragigudelj

Prvi profesionalni ugovor potpisao je 6. maja 2015. sa Jong Ajaksom, a istovremeno je i Nemanja prešao da igra za njihov prvi tim, dok im je otac Nebojša postao skaut kluba.

U julu 2017. godine Gudelj prelazi u švajcarski FC Vohlen. Sledeće godine se pridružio Vitoriji de Gimaraeš, ali je igrao samo za njihov B tim. Potom je 31. avgusta 2020. potpisao dvogodišnji ugovor sa Kadiz CF. A od 12. januara 2022. postao je deo ekipe Kordobe

Dva srčana zastoja

Dok je igrao ligašku utakmicu protiv Rasing de Ferola 25. marta 2023, Dragi je kolabirao u 11. minutu. Pristigla je hitna medicinska pomoć, a urađena je i kardiopulmonalna reanimacija. Rečeno je da su bile potrebne dve defibrilacije da bi se igrač stabilizovao. Posle 10 minuta, Gudelj je morao da bude ubačen u kola hitne pomoći i odvezen u bolnicu Universitario Reina Sofia, u Kordobi. Utakmica je prekinuta sa rezultatom 1–1 za oba tima.

Dragi Gudelj, Nemanja Gudelj
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ubrzo nakon kolapsa, iz kluba je potvrđeno da je Gudelj doživeo zastoj srca, te da je u stabilnom stanju i da se nalazi na pregledima na odeljenju intenzivne nege. Gudelju je 30. marta 2023. godine ugrađen implantabilni kardioverter-defibrilator, a potom se vratio u igru. 9. jula je obnovio vezu sa Kordobom do 2025. godine.

Međutim, njegovi zdravstveni porblemi nisu prestajali. Gudelj je ponovo kolabirao 3. decembra 2023, u prvom poluvremenu utakmice protiv UD Melilja; pao je u 28. minutu, da bi ubrzo ustao i pogledao ka terenu. Kasnije je zamenjen, a meč se završio rezultatom 2-0 za Kordobu. Od tada je na odmoru pod medicinskom kontrolom.

Kraj karijere

Gudelj je juče zvanično objavio da okončava karijeru profesionalnog fudbalera, te da mora da stavi zdravlje na prvo mesto. U dirljivom snimku pokaza je kako je izgledao njegov put kada je najpopularniji sport u pitanju. Zavoleo ga je sa samo četiri godine i, čini se, da će ta ljubav trajati večno.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Youtube / raznatovicanastasija

Usledile su brojne poruke podrške, a među prvima je ostavila komentar njegova snaja Anastasija Ražnatović. Naime, ona je ispod njegove objave ostavila brojna srca, uz poruku: "Bog za tebe ima velike planove! Volimo te".

Takođe, i popularni mladi reper Vojaž takođe je uz njega, a oglasila i Vanja, sestra Gudelja, pokazavši bratu puno ljubavi.

Zanosna plavuša najveći oslonac

Međutim, sve prepreke koje su se odjednom našle pred njim mnogo lakše prevazilazi uz prelepu devojku Lanu Lazarević. Naime, zanosna plavuša mu je ogromna podrška i, pored porodice, najveći vetar u leđa za ostvarenje snova.

Rodom je iz Novog Sada, ali život je nastavila u inostranstvu, te je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. Ima 22 godine i trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa. Uz to je igrala i džez balet više od deceniju, osvojila je, čak, i 50 nagrada.

Beleži velike uspehe u svetu modelinga, modni dizajneri su očarani njenom lepotom i izgledom, dosta se pisalo i da je proglašena za Top model Evrope.

Sa jedne strane, ima vrlo istančan stil, dok sa druge od njenog izvajanog tela i predivnog pogleda zastaje dah. Mnogi korisnici društvenih mreža komentarišu i da je Lana mnogo lepša od Cecine ćerke Anastasije, koja je uplovila u bračne vode sa Nemanjom. Takođe, zapalo im je sa oko da se nikada nije dovodio u pitanje Lanin odnos sa Dragišinom majkom, te se čini da je Olivera i ta kako zadovoljna odabirom mlađeg sina, a do sada nije procurila u javnost neka loša reč o slaganju ove dve dame.

Mada, jetrve se odlično slažu, a letos su zajedno uživale na Ibici u nastupu Malume, trenutno najveće muzičke zvezde u Kolumbiji, ali i na svetskog sceni.

Lepu Lanu su povezivali i sa mladim reperom Vojažem, ali oni nikada nisu potvrdili da su bili u vezi, niti su komentarisali jedno drugo.

Dragi i njegova nežnija polovina će u junu proslaviti dve godine predivne ljubavne priče, za koju se nadaju da će da traje zauvek.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs