7 načina da naterate ljubavnika da vas oženi: Ruski psiholog daje konkretne savete

Kako naterati svog ljubavnika da vas oženi? Ovo su metode koje preporučuje poznati ruski psiholog Natalija Tolstaia

Ljubav
09:54h
7 načina da naterate ljubavnika da vas oženi: Ruski psiholog daje konkretne savete
Foto: Shutterstock

Potpuno ste sigurni da želite da živite sa njim do kraja svojih dana. A on, on mirno uživa u životu, provodi vreme sa vama, ali vas ne smatra ženom i majkom svoje dece. Ponekad su potrebne godine da shvatiš da se uopšte neće oženiti tobom. Kao rezultat toga, jednog nimalo divnog dana čovek nestane, a vi ostanete bez ičega.

Predlažemo kako da izbegnete ovu situaciju i delikatno podstaknete voljenu osobu za najozbiljniji korak. U pomoć vam stižu saveti poznatog psihologa Natalije Tolstaje, koja je napisala knjigu "A ipak, zašto se neke žene žene, a druge samo prolaze".

Ako ste potpuno sigurni da ste pronašli svog jedinog muškarca i da ste nesumnjivo prikladni za svoju voljenu, psiholog Natalija Tolstaia u svojoj knjizi nudi nekoliko jednostavnih saveta. Prateći neke od njih ili sve odjednom, moći ćete iskreno i bez sumnjive manipulacije da gurnete voljenu osobu prema matičaru.

Mladoženja, Vencanje
foto: Shutterstock

Ne zaboravite na svoju jedinstvenost!

Za početak, najočiglednija istina: smiri se i zapamti ko si. Tako je, ti si žena! Žena puna ljubavi, a ne teška artiljerija, tenk i bombarder konji su se spojili u jedno. Budite mudriji ili, ako želite, lukaviji. Nemojte zastrašivati čoveka ultimatumima: „Bićeš moj, živ ili mrtav“, „Ili se oženi ili se izgubi“.

Recite: „Zanima me kakav si“, „Dobro mi je sa tobom“. Pređite na izgradnju harmonične veze - kada se i vi i on osećate dobro. Na kraju krajeva, ako vas voli, ali jednostavno još nije spreman da ide u matičnu službu, svi pokušaji pritiska na njega su beskorisni. Predlog za brak treba da dođe od muškarca. Možete ga samo malo pogurati ka tome svojom ljubavlju i iskrenim stavom.

žena, lepa žena
foto: Shutterstock

Promenite svoj odnos prema sebi

Mi žene se često žalimo na muškarce, govoreći da nas ne cene, da nas ne nose u naručju, da nam ne daju cveće. Ali u isto vreme i sami se osećamo kao da smo nedostojni da nas cene, daju cveće, da nas nose u naručju.

Zamislite da ste kuća. Pod kojim uslovima se slažete da iznajmite ovu kuću? Neki se slažu da ga „puste da se useli, živi, a onda ćemo videti“. I onda nije iznenađujuće što čovek ne vodi računa o takvom stanovanju i svakog trenutka može da se iseli u drugi iznajmljeni stan.

Preporučujem da zamislite sebe kao isključivo „elitno stanovanje“. O kakvoj ljudi sanjaju, o kojoj se brinu i nikada se ne iseljavaju svojom voljom. Tako ćete uvek znati koliko vredite, i verujte mi, muškarac sa takvom ženom će se ponašati u skladu sa tim.

Podseti ga kako je loše bez tebe

Samo da se dogovorimo da ne idemo u krajnosti poput: "Otići ću zauvek, ali neću tražiti da se udam za tebe!" Ako vidite da nema drugog načina da pomerite voljenu osobu, idite, ali bez tragedije i jecaja. Spakuj svoje stvari, vrati se kući svojih roditelja i daj mu vremena da odluči.

Nemojte se plašiti da postavite ultimatume. Često je žena usamljena jer ne zauzima jasan stav i ne ide dalje, čak i nakon saznanja da nije voljena i da nije željena kao žena. Dobri su i ultimatumi jer ćete odmah shvatiti da li nešto treba očekivati, nadati se ili ne, odnosno kakve su vaše ljubavne veze u stvarnosti, a ne na rečima.

Devojka, Koferi
foto: Shutterstock

Saznajte razlog

Da li vidite i znate da vam je vaš muškarac veran, ne traži rezervne opcije i čini sve da bude uz vas? Obavezno mu recite koliko vam je ovo važno i vredno. Pokušajte da nenametljivo saznate koji ga razlozi sprečavaju da vas zaprosi i odredi datum venčanja. Možda planira da zaradi novac za stan, ili će završiti važan projekat na poslu, ili nije siguran u vaša osećanja.

A onda pokušajte da mu nežno i pažljivo pokažete da možete zajedno zaraditi novac za stan, kao muž i žena. Da dok je on zauzet radnim projektom, možete se posvetiti pripremama za venčanje i da su vaša osećanja zaista iskrena.

Naučite umetnost korišćenja suptilnih nagoveštaja

Kao što znate, muškarci ne razumeju nagoveštaje; treba im direktno i jasno reći šta mi, žene, želimo od njih. Ali u slučaju guranja voljene osobe pred oltar, stvari mogu biti potpuno drugačije. Ako vaš voljeni ne odgovori na prethodne tačke, možete mu treba dati transparentne nagoveštaje.

Na primer, ostavite mu pred nosom svadbeni časopis, ili mu recite kako ste danas sa drugaricom isprobali raskošnu venčanicu ili da ga vaša majka stalno hvali i govori da će biti divan zet. Glavna stvar je da ne preterujete. Muškarac treba da bude siguran da je to što ste tražili da se udate za njega njegov impuls i odluka. Ako vidite da se ljuti, pretvorite sve u šalu.

Restoran, Par, Piće, Vino, Stariji Par, Svekrva, Svekar
foto: Shutterstock

Dobijte podršku od njegovih rođaka

Učinite mamu, tatu i drugu rodbinu svog verenika svojim saveznicima. Prebacite na njihova ramena časnu dužnost da ih podsetite koliko ste divni i kako bi bilo sjajno kada biste se konačno venčali. Ako ste iskreno spremni za majčinstvo, podelite svoje snove o deci sa njegovom majkom. Možda je dugo čekala unuke.

Ali ovde je veoma važno da budete iskreni u svojim namerama. Ne laskajte, već iskreno poželite prijateljstvo sa roditeljima vašeg verenika. Nemojte usisati, već ponudite pomoć od srca. Nemojte manipulisati, već delite svoje najdublje misli i snove. Verujte mi, u ovom slučaju, roditelji vašeg voljenog će mu sigurno i sa zadovoljstvom prigovarati.

Kada je inicijativa u ženskim rukama

Ima i veoma neodlučnih muškaraca, patološki nesposobnih da sami zaprose ženu. I to uprkos činjenici da su spremni da provedu ostatak života sa vama. Ako je to vaš slučaj, pokušajte da preuzmete inicijativu u svoje ruke i zamolite ga da postane vaš muž. Ne, ne, ne morate da kleknete na jedno koleno i svečano se zakunete u ljubav. Ali svakako možete organizovati romantično veče uz ruže, šampanjac i jagode i, na primer, u polušali mu pročitati zavete buduće supruge.

Veridba
foto: Shutterstock

Tekst bi mogao biti otprilike ovakav: „Dragi moj, volim te, obožavam te i poštujem. Verujem ti svim srcem, podržavam te u teškim trenucima i savršeno te razumem. Biću ti verna, rađati ti šarmantnu decu i rado ću se brinuti o tebi. Potrebna mi je tvoja ljubav, nežnost, odanost, poštovanje, podrška, pažnja, ljubaznost, vreme, iskrenost, a takođe i verenički prsten i veo. Da li se slažete da me uzmete, i moju ruku i srce da dignete?“ Ako su njegova osećanja iskrena, neće vas odbiti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs