Koga je volela lepa glumica: Ovo su bivši muževi Dubravke Mijatović, podarila im ćerke, a za njega se tajno udala

Ljubavni život ne želi da deli sa javnošću, ali izgleda da voli da meša poslovni i privatni život, jer se udavala isključivo za kolege

Ljubav
Koga je volela lepa glumica: Ovo su bivši muževi Dubravke Mijatović, podarila im ćerke, a za njega se tajno udala
Foto: ATAImages

Glumica Dubravka Mijatović retko priča o privatnom životu, ali javnost je upućena da je iza sebe ima dva braka. Glumica danas ima dve ćerke, prvu Ivu koju je dobila sa kolegom Goranom Radakovićem i Saru, sa pokojnim glumcem i pevačem Marinkom Madžgaljem.

Dubravka i Goran su se upoznali na snimanju filma “Tri palme za dve bitanke i ribicu” koji je snimljen 1998. godine, a venčali su se dve godine kasnije, i dobili ćerku ivu. Ipak, ubrzo njihov brak se završio. Ostali su prijatelji zbog ćerke, a oboje su nakon toga ponovo stupili u brak. Goran je iz drugog braka dobio sina Mihajla, a ona je prvo stupila u vezu sa Marinkom, a onda su se i venčali.

Goran Radaković
foto: Printscreen Youtube / Dobro Jutro - Jovana & Srđan

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to - rekao je jednom prilikom njen bivši suprug Goran.

Ona i Madžgalj su se upoznali 2007. godine i bili su zajedno sve do 2014. Tokom braka koji je trajao sedam godina, Dubravka i Marinko su dobili ćerku Saru. Prvobitno su dugo krili svoju vezu. Upoznali su se na koktelu povodom snimanja filma “Na lepom plavom Dunavu”. Šarmantni glumac nije krio da je opčinjen njom, a jedan period veze su sakrili zbog njegove porodice jer je glumica bila starija čak 10 godina. Posle godinu i po dana tajno su se i venčali.

Marinko Madžgalj, Dubravka Mijatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kada je glumac oboleo od raka pankreasa prvobitno nije želeo da joj saopšti, a sama informacija kasnije ju je mnogo pogodila. Do smrti je bila uz njega i posećivala ga u bolnici. Njegov život prerano je ugašen u 38. godini.

Stil / Espreso

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs