SVI KAŽU DA JE ĆERKA DUBRAVKE MIJATOVIĆ MNOGO LEPŠA OD MAJKE: Molila Boga da ovo ne uradi, u 24-oj je kopija čuvene ĐINE

Starija ćerka Dubravke Mijatović je izrasla u pravu mladu damu, poput mame, voli prirodan izgled, ali je javni život ne zanima.

Porodica
10:35h Autor:
SVI KAŽU DA JE ĆERKA DUBRAVKE MIJATOVIĆ MNOGO LEPŠA OD MAJKE: Molila Boga da ovo ne uradi, u 24-oj je kopija čuvene ĐINE
Dubravka Mijatović, Foto: Printscreen Youtube - Dream House

Dubravka Mijatović je kroz link čuvene Đine Golubović postala omiljena glumica mnogima, a ova kultna uloga joj je donela i titulu najlepše na daskama koje život znače. I danas, u 55-oj godini zaseni sve izgledom i osmehom gde god se pojavi, te se mnogi dive njenoj mladolikosti i top formi. Čini se da kako starija, njena harizma i seksepil postajaju sve veći.

Naime, glumica iz prvog braka sa kolegom Goranom Radakovićem ima ćerku Ivu koja je napunila 24 godine. Vrlo retko je viđamo u javnosti, međutim, najnovije fotografije na društvenim mrežama su pokazale da je izrasla u pravu lepotica, a po komentarima mnogih je slika i prilika svoje majke.

Život pred kamerama nije njena sfera interesovanja, niti ima želju da krene maminim i tatinim stopama. Sa druge strane, poput Dubravke, i ona preferira prirodan izgled, te se minimalno šminka, a kada su odevne kombinaciju u pitanju - bira jednostavnost.

Iva Radaković
foto: Printscreen Instagram/radakovic_iva

A glumica je istakla još pre više od decenije da ne bi volela da Iva zakorači u svet glume, već je tada naglasila kako je "planirala" da bude naučnica.

"Zna da sam glumica, zna da idem na predstave ali kada me je jednom videla na filmu, rekla mi je – ova teta kao mama. Kad krenem na predstavu onda mi kaže – mama nemoj molim te da ideš na film. Pobrkala je malo jer sam imala i premijeru filma. Ali samo molim Boga da ne krene na tu stranu. Mi smo rešili da bude naučnica", sa osmehom je Dubravka otkrila ponešto o Ivi kada je bila mala u jednom od svojih retkih intervjua.

Brak sa Radakovićem

Ljubav između Ivinih roditellja rodila se dok su zajedno sa Srđanom Žikom Todorovićem radili na sada već kultnom filmu "Tri palme za dve bitange i ribicu". Mada su se upoznali još na fakultetu, varnice su se pojavile tek kasnije, kada su počeli da snimaju legendarnu komediju.

Iako je njihov brak doživeo krah, ostali su u sjajnim odnosima, uvek su se dogovarali oko roditeljstva, a Radaković neretko ističe kako je njegova bivša supruga predivna majka.

Takođe, Dubravka ima i još jednu ćerku Saru, koja je bila kruna ljubavni legendarnog Marinka Madžgalja i nje.

Kako održava sjajan izgled u 6. deceniji?

Gotovo sve žene zanima kako glumica izgleda tako dobro u 54 godine, te je glumica nedavno otkrila koja je njena tajna.

"Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka.

Glumica je tada otkrila da ne drži dijete, već da voli da uživa u hrani, kao i da je zgodnu figuru ima zahvaljujući redovnim treninzima.

"Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete", zaključila je.

1 / 7 Foto: ATA Images

Titula razmažene žene

Pojasnila je jednom prilikom da te priče o njenoj navodnoj razmaženosti potiču kada pokušaš da se u svom poslu izboriš za neko dostojanstvo profesije.

"Potpuno su pogrešno postavljenje stvari pa za nekog kažu – on je profesionalac, on sve hoće, on ne postavlja pitanje. Ali sve je suprotno od toga – profesionalac je upravo onaj koji postavlja pitanje. Zato ja imam tretman taj jer se bunim. Ali dobro, doći će valjda vreme kada će se to i ceniti", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs