ODRASTAO JE U SIROMAŠTVU, PA POSTAO NAJPLAĆENIJI SRPSKI GLUMAC: Oženio je 20 godina mlađu lepoticu kojoj se svi dive

Žena Mikija Manojlovića prava je lepotica i njegova je velika podrška.

Celebrities
ODRASTAO JE U SIROMAŠTVU, PA POSTAO NAJPLAĆENIJI SRPSKI GLUMAC: Oženio je 20 godina mlađu lepoticu kojoj se svi dive
Foto: Kurir / Nenad Kostić

Život glumca Mikija Manojlovića protkan je najlepšim, ali i najtežim trenucima, koje on ne voli mnogo da ističe u javnosti, a ista je situacija i kada je reč o njegovoj supruzi.

Nije tajna i da je najplaćeniji glumac u Srbiji, a da bi došao do te titule, morao je da prođe trnovit put.

Miki je rođen u Nišu, a njegova majka je zbog komplikacija jedva preživela porođaj. Jednom prilikom su njegovi rditelji otkrili da su želeli šestoro dece, ali da se njegova majka teško razbolela, dobila je tuberkulozu i dve godine je bila u koritu.

Miki Manojlović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Odrastao je u siromaštvu, a ljubav prema glumi je oduvek osećao. Svoje detinjstvo je proveo u pozorištu, a Akademiju je upisao bez obzira na to što su roditelji želeli da upiše Prirodno-matematički fakultet.

Glumac iza sebe ima dva braka, oba sa umetnicama. Prvi put je stao pred oltar sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu. Drugi put se zaljubio u glumicu Tamaru Vučković sa kojom se upoznao tokom rada na predstavi "Zločin i kazna" sa kojom ima sina Ivana.

Miki Manojlović
foto: Zorana Jevtić/ Kurir

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine i imaju sina Ivana. Iako je glumac od supruge stariji dve decenije, ta razlika nikada im nije predstavljala problem.

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od retkih intervjua o privatnom životu otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

Miki Manojlović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo," ispričao je Miki u razgovoru za Story i naglasio:

"Odnosi u porodici su veoma važni za svakog čoveka, kao i odnosi prema bližim i daljim ljudima, naoko drugačijim, ali u stvari istim."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs