Luka Jović pre manekenke voleo nju, kažu da joj Sofija nije ni do kolena: Rodila mu sina, on oženio drugu posle 4 meseca

Luka Jović je postao pravi heroj kada je u poslednjem minutu utkamice protiv Slovenije dao gol i tako izjednačio rezultat, te ostavio našu reprezentaciju u igri na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

Ljubav
17:35h
Luka Jović pre manekenke voleo nju, kažu da joj Sofija nije ni do kolena: Rodila mu sina, on oženio drugu posle 4 meseca
Luka Jović sa Sofijom, Foto: Printscreen Instagram - sofijamilo

Luka Jović je bio ključni igrač za mlađe selekcije Srbije i smatran je jednim od najperspektivnijih napadača u Evropi. Za seniorsku reprezentaciju debitovao je 2018. godine, te je bio deo tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Njegova brzina, tehnička veština i osećaj za gol čine ga važnim igračem za nacionalni dim, što je pokazao i na delu!

Sa druge strane, iako je već nekoliko godina u skladnom braku sa manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je dobio i dva sina, mnoge lepotice nisu mogle da odole njegovom šarmu.

Međutim, sam početak njihove veze bio je na meti raznih spekulacija budući da je fudbaler u trenutku kada je uplovio u ljubavnu vezu sa Sofijom, dobio sina sa drugom devojkom.

Zanimljiv ljubavni život

Naime, prvenca je dobio sa zanosnom Anđelom Manitašević, a njegov ljubavni život poprimio je obrise telenovele.

"Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo Bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće", objasnila je Anđela beogradskim medijima.

Ovim objašnjenjem, Anđela je stavil atačku na spekulacije da ju je fudbaler varao sa Sofijom i šuškanja da ju je zbog nje ostavio. Ipak, Sofija je priznala da su na samom početku krili svoju vezu, zbog bebe.

"Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo. Mama me je zvala, ja sam od svih krila… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba… Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale", ispričala je manekenka.

1 / 5 Foto: Instagram / Sofijamilo

Dok je Luka porodicu izgradio sa slavnom manekenkom, Anđela je pronašla novu ljubav.

Anđela je uplovila u vezu sa fudbalerom Nemanjom Brankovićem, sinom čuvenog srpskog atletičara Slobodana Brankovića. Dobili su dvoje dece, dok Anđelin sin David takođe živi sa njima. Sa novom Lukinom porodicom je u sjajnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs