"Muž me varao trudnu, kad sam saznala s kim jedva sam preživela": Ni sa kim se sudbina nije poigrala kao sa Mirsadom

Život ove bosanke zvuči kao nestvarna priča, njena priča nas podseća kako se ranije živelo u ruralnim sredinama

Ljubav
10:25h Autor:
"Muž me varao trudnu, kad sam saznala s kim jedva sam preživela": Ni sa kim se sudbina nije poigrala kao sa Mirsadom
Foto: preentscreen/Youtube

Mirsada Osmanović iz Bosne iz Živinica ispričala je neobičnu priču. Kad je imala 13 godina na silu su je udali. Dete je rodila sa 14, a nije ni slutila da je njen muž uporedo sa njom trudnom ženom imao i ljubavnicu.

Upoznali su se neobično

"Muž je pre mene bio oženjen nekom Šokicom. Kad je mene video, ja sam bila dete, ali otac ga je terao da me oženi da bi se samo kanio te žene. Bila sam dete i nisam mnogo negodovala, ja nisam ni znala šta znači udati se.

Imala sam običaj da odlazim kod tetke da joj čistim i sređujem kuću. U jednom momentu meni teča kaže "Došao neki momak da te traži".

Meni je u tom momentu bilo jako neprijatno, ja sam bila dete, stidila sam se kada mi neko pomene momka, bilo me je sramota.

Mirsada Osmanović
foto: preentscreen/Youtube

Na prevaru su je udali

Ja sam nekako uspela da izbegnem tu situaciju. Međutim, kad je bilo sijelo, taj dečko je ponovo došao i rekao da je odlučio da me oženi.

I dan danas prepričavamo kao najzanimljiviju situaciju kada me pitao da li želim da se udam za njega, a ja sam rekla "da". Kad sam videla da mama plače, onda sam rekla da ipak neću. Bilo mi je žao mame.

Dok sam bila trudna videla sam da svašta kriju od mene. Prvi znak je bio kad su pare počele da nestaju iz kuće. Muž je retko dolazio. Ja sam bila dete, a dever me vodio na preglede. Njega nikad nije bilo kod kuće.

Kad sam došla u bolnicu da se porodim, dever i svekar su me vodili. Posle toga dolazi muž i smeje se. Njemu smešno to što sam se ja prepala porođaja. Bio je nezreo i nije razumeo ozbiljnost

Mirsada Osmanović
foto: preentscreen/Youtube

Ja sam imala 14 godina kad sam rodila ćerku, ostala sam trudna sa 13. Sve vreme dok sam bila trudna, suprug je imao ljubavnicu, a ja mlada i luda, ništa nisam slutila. Kad sam čula da mu je ljubavnica, jedva sam preživela. Ta žena je bila gospođa, otmena. A ja dete sa sela. Ona nije htela da mu rađa decu, htela je da samo uživaju i da se posvete jedno drugom. Ja sam mu rađala, a nju je voleo. Eto šta je meni sudbina priredila.

Kad sam trebala iz bolnice da izađem, muž je kupio sve nove stvari. Međutim, naš odnos se nije popravio, postajao je sve gori i gori.

Bio je lep i zgodan, sve su htele da se udaju za njega, a on je izabrao mene. I danas žalim što sam ikada pristala na taj brak.

Htela sam da idem jer njega nikada nije bilo kod kuće. Htela sam da uzmem dete i da se vraćam kod svoje majke.

Našla sam ga na pijaci i zahtevala da me vrati kod moje majke. On je mene stavio u auto i odvezao kući. U tom momentu ja nisam znala da sam opet trudna.

Vratila sam se kući kod majke, nisam više mogla da podnesem njegove laži. Kad sam se porodila, poslala sam pismo mužu.

Ja oca nisam imala, mi smo bili sirotinja. Bilo je naš šestoro dece. Majka se borila. Ja sam bila premlada kad sam rodila i drugo dete.

Odlučila sam da obe ćerke odvedem kod njega da ga čuva on i njegova ljubavnica.

Kad je prošlo izvesno vreme, upoznala sam drugog muža.

Sa njim sam se sjajno slagala. Čak nisam išla da viđam decu da njemu ne bi smetalo. Danas sa ćerkama nemam idealan odnos. Ja to razumem jer sam ih ostavila kod bivšeg muža dok su bile baš male. Sad mi je teško zbog tako lošeg odnosa.

Stil/Tata brada

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs