KAKO JE LJUBAVNA PRIČA SLAĐANE MILOŠEVIĆ ZAVRŠILA NA SUDU: "Najviše te pogodi kada te ljubav izneveri"

Sve je ostavila bez teksta vest da je čuvena rokerka Slađana Milošević preminula posle kraće bolesti u 69. godini.

Ljubav
15:12h Autor:
KAKO JE LJUBAVNA PRIČA SLAĐANE MILOŠEVIĆ ZAVRŠILA NA SUDU: "Najviše te pogodi kada te ljubav izneveri"
Slađana Milošević, Foto: Aleksandra Sladjana Milosevic

Neverovatan život Slađane Milošević bio je prepuna obrta koji ostavljaju bez daha. Jedan od njenih najvećih hitova nosi naziv "Princeza", a ova rokerka je bila prava ratnica koja se hrabro borila za svoja prava i autentičnost, tako se suočila i sa teškom bolešću. Međutim, uvek je žudila sa pravom ljubavlju...

Taman kada je pomislila da je pronašla sreću pored izvesnog Igora, doživela je od njega 2020. godine stravično nasilje. Ceo slučaj završio je na sudu.

Slađana Milošević
foto: preentscreen/Youtube

U Trećem osnovnom tužilaštvu on je negirao napad na pevačicu, nakon čega mu je određen pritvor, a na teret mu se stavljalo porodično nasilje.

On je u tužilaštvu istakao, prema pisanju "Kurira", i to da sa Slađanom nije bio u emotivnoj vezi, već da su se viđali samo radi intimnih odnosa, što je pevačicu posebno pogodio.

- Viđali smo se samo zbog intimnih odnosa, i to povremeno. Šetao sam joj psa i kupovao hranu. Rekao sam joj da neću da budem sa njom u vezi, ali me je ona molila da se viđamo samo zbog seksa i ja sam pristao", navodno je tada rekao Igor.

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Slađana je u tim momentima bila skrhana, najmanje što je očekivala je da čuje takvu izjavu.

- Ne osećam se dobro. Kako mogu da se osećam dobro nakon svega što se dogodilo? Mogu samo da kažem da me je najviše pogodilo izneveravanje ljubavi - rekla je tada Miloševićka.

Kako se tada pisalo, Slađanau je partner tokom svađe u kupatilu gurnuo nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Svađa se nastavila, a onda je pevačici partner oteo iz ruke njegov telefon, posle čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade. U Urgentnom centru ukazana joj je bila lekarska pomoć i konstatovane su joj lakše telesne povrede.

Stil / Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs