KAŽU DA JE NJIHOVA LJUBAV BILA ZABRANJENA ZBOG 1 RAZLOGA: Evo ko je muž Konstrakte, rodila mu 2 dece, 15 godina se vole

Konstrakta ruši predrasude na mnogim poljima.

Ljubav
00:32h Autor:
KAŽU DA JE NJIHOVA LJUBAV BILA ZABRANJENA ZBOG 1 RAZLOGA: Evo ko je muž Konstrakte, rodila mu 2 dece, 15 godina se vole
Konstrakra, Foto: Printscreen Youtube - konstrakta

Ana Đurić, mnogo poznatija kao Konstrakta, napravila je pravu revoluciju na muzičkoj sceni pesmom " In corpore sano", te 2022. godine svi su pevali "umetnica mora biti zdrava", ali su se pitali i " u čemu je tajna zdrave kose Megan Markl". Međutim, iza naizgled šaljivih stihova, kriju se veoma važne poruke svima nama. Iako je postigla veliki uspeh na "Evroviziji", osvojivši visoko peto mesto u Torinu, odlučila je da se ove godine bori za odlazak u Malme i to sa numernom "Novo, bolje".

Konstrakta
foto: ATA Images

O nastupu ove autentične dame mogu se čuti komentari da je "već viđeno", a zapravo, Konstrakta pokušava sve da osvesti i to na vrlo interesantan način. Naime, sve vreme dok ona peva, iza nje stoji natpis: "Epizoda dva: Niti novo, niti bolje". Dakle, poruka je jasna - novo ne mora biti bolje!

Konstrakta je godinama bila i članica benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, zajedno sa Zoe Kida. Ono po čemu se izdvaja su tekstovi koji uvek imaju mnogo dublje značenje, ali i stav koji ne podleže trendovima.

Konstrakta
foto: ATA Images

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece: devojčice i dečaka, Lene i Nikole. Ana je od 2009. godine u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet. I dok je on ostao u struci, Konstrakta je izabrala drugačiji put.

Njihova ljubavna priča traje već godinama unazad, a započela je u studentksim danima. Naima, dok je pohađala Arhitektonski fakultet u Beogradu, njen sadašnji suprug bio je na fukciji asistenta na tom fakultetu.

- To je sve život. Projektovanjem se ne bavim odavno, presekla sam da se mojoj porodici više isplati da budem tu uz decu i da radim ovo što radim, i da mogu više da doprinesem zajednici kroz ovo što radim, nego kroz arhitekturu.

Priznaje da je tradicionani tip.

- Domaćica sam, jesam kod kuće, ako to znači da sam traicionalan tip, onda jesam i volim da budem kod kuće i uz porodicu, prija mi.

Posebno ističe da joj je muž velika podrška u svemu što radi i smatra da bez njega ne bi postigla sve što jeste. Iako nij javna ličnost, vetar joj je u leđa za svaki cilj koji zacrta.

– Nije lako, svako ko radi ovakvu vrstu posla to zna. Tu smo da podržavamo jedni druge, bez toga je jako teško. Bez podrške ne znam da li bih bila toliko uporna da sve izvedem do kraja, da se bavim ovim čime se bavim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs