ŠUŠKA SE DA GA JE VARALA, A ZBOG NJEGA POSTALA NAJPOPULARNIJA PEVAČICA UMESTO ŠMINKERKA: Zamenila ga sa PREZGODNIM dasom

Ljubavni život Breskvice vrlo je interesantan, svi su joj predviđali brak sa Vojažem, a ona sada ludo voli drugog.

Ljubav
00:30h Autor:
ŠUŠKA SE DA GA JE VARALA, A ZBOG NJEGA POSTALA NAJPOPULARNIJA PEVAČICA UMESTO ŠMINKERKA: Zamenila ga sa PREZGODNIM dasom
Breslvica, Foto: Printscreen Youtube - Generacija Zed

Anđela Ignjatović, mada mnogo poznatija po nadimku Breskvica, čini se, da se nalazi na liderskog poziciji mladih zvezda čiji je nastup na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" podigao neverovatnu prašinu u javnosti! Naime, ova pevačica je pokazala i drugu stranu svoje ličnosti - veliki je rodoljub, dok joj je etno muzika posebna strast. Mnogima je glavni favorit, te je vide kao našeg predstavnika u Malmeu sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Breskvica
foto: preentscreen/Youtube

Naime, Breskvica je u muzički svet uplovila sa Vojažem, koji je bio njena prva velika ljubav. Ali, malo ko zna da je Anđela svojevremeno flertovala sa tiktokerom Nikolom Bajkovićem. Upravo on je jednom prilikom objavio skrinšot njihovog dopisivanja iz tog perioda:

- Bio si u Ušću, možda danas, zeleno-beli duks ili tako nešto, kako sam te prepoznala svaka mi čast! – napisala je pevačica, a Nikola je na video dodao komentar:

- Dok smo Breskvica i ja bili mladi i ludi!

Sa druge strane, kada je uplovila u vezu sa Vojažem, njih dvoje su postali omiljeno par na estradi.

– Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju – otkrio je Mihajlo Veruović kako je upoznao Anđelu.

Vojaž
foto: ATA Images

Potom ju je sin Milana Veruovića, inače telohranitelja Zorana Đinđića, pozvao na prvi dejt.

- Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja – ispričao je on.

Mihajlo je predložio da upliva u muzičke vode, jer ima fenomenalan glas.

Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu "Vrati me". Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama – rekao je Vojaž.

Nakon tri godine veze, na svoju romansu stavili su tačku 2021, a cela javnost je bila iznenađena. Svi su se nadali pomirenju, ali do toga nije došlo, osim toga, reper nije krio da mu je raskid mnogo teško pao. – Dugo mi je trebalo da prebolim Anđelu. Bila je to jedna divna veza iz koje nosim mnogo lepih uspomena – istakao je tad.

A onda je Breskvicu očarao osam godina stariji Nikola Stanisavljević, koji radi u interventnoj jedinici. Ima izvajane mišiće, ali i nekoliko tetovaža, redovno trenira i mnoge korisnice društvenih mreža komentarišu da je neodoljivo muževan.

- On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej, i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs