ŠTA TO MUŠKARCE NAJVIŠE UME DA IRITIRA KOD ŽENA: Evo kakve partnerke bi najviše voleli da imaju pored sebe

Od kojih to žena muškarci uvek beže?

Ljubav
ŠTA TO MUŠKARCE NAJVIŠE UME DA IRITIRA KOD ŽENA: Evo kakve partnerke bi najviše voleli da imaju pored sebe
Foto: Shutterstock

Svi smo mi različiti, međutim postoje neke negativne osobine i obrasci ponašanja koje odbijaju sve oko nas. Ovo važi i za odnose, postoje stvari u vezi koje ponekad žene rade a koje odbijaju, ako ne sve, onda skoro sve muškarce.

U ove tri mudrosti muškarci veruju kada traže sebi para.

„Zaljubljeni čovek traži mir, a ne rat. „Ništa ne iritira muškarca više od agresivne žene“, Andre Maurois.

Kakav god bio temperament čoveka, po povratku kući posle radnog dana, on želi mir, udobnost i dobro raspoloženje. I sigurno ne očekuje skandale, zamerke i obračun. Veoma nervozne, ogorčene, agresivne žene, sa negativnim idejama o svetu, o životu, definitivno nikada neće privući muškarce.

ljuta žena
foto: Shutterstock

„Žena treba da omekša, a ne da oslabi muškarca“, Sigmund Frojd.

Oslabiti muškarca znači početi preuzimati muške odgovornosti. U ovom slučaju, on će se opustiti, jer zašto bi se naprezao ako žena može sama da se nosi sa svime. I u nekim trenucima će prestati da se oseća kao muškarac, što je i logično kada je u njegovoj blizini jaka žena.

žena i muškarac
foto: Profimedia

„Muškarac traži odraz sebe u ženi“, Ajn Rand.

Naravno, dešava se da se spoje čak i potpune suprotnosti. Ali najčešće muškarac bira ženu koja je u stanju da deli njegove interese, koja ga razume, i ne pretvara se samo da je zainteresovana, već sa stvarnim razumevanjem njegovih interesovanja, hobija, principa i posla.

Par, Planina, Planinarenje, Šetnja, Biciklizam
foto: Shutterstock

Prema tome, možemo reći da generalno, muškarce iritiraju agresivne žene, one koje mu ne dozvoljavaju da bude muškarac i one koje su daleko od njegovih interesa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs