SRPSKE PEVAČICE KOJE SU BILE U NARUČJU ALBANSKOG BIZNISMENA: Jedna dobila batine zbog njega, a nju obasipao DIJAMANTIMA

Ćazim Osmani bio je u ljubavnim odnosima sa mnogim pevačicama sa estrade, dok su mnoge to demantovale.

Celebrities
12:08h
SRPSKE PEVAČICE KOJE SU BILE U NARUČJU ALBANSKOG BIZNISMENA: Jedna dobila batine zbog njega, a nju obasipao DIJAMANTIMA
Foto: Kurir Arhiva

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, proslavio se ljubavnim vezama i aferama sa našim pevačicama. Mnoge su bile u njegovom naručju, a pisalo se da je svaku obasipao dijamantima i skupim stvarima.

Iza sebe ima puno bivših ljubavi sa estradne scene. Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom, ali za to se ne može reči da je i zvanično potvrđeno.

Ćazim Osmani
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac

O njihovoj navodnoj vezi pisalo se još 2011. godine, kada su isplivale i fotografije sa jedne privatne jahte u Hrvatskoj. Nataša je jednom prilikom priznala da ju je veza sa albanskim biznismenom skupo koštala, te da je sama za to kriva.

Nataša Bekvalac
foto: Ahel/ATA

"Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela", rekla je ona za "Svet&Style".

"Istina je da me je Ćazim skupo koštao, ali nije mi žao. Nikada ne žalim ni za čim i ni zbog čega, ne osvrćem se iza sebe jer znam da je moj život kao stih Miloša Crnjanskog – beskrajni plavi krug i u njemu zvezda", istakla je tada Bekvalčeva.

Ana Nikolić

Ana Nikolić
foto: Instagram / ananikolicofficial

Ni ova veza se nije slavno završila. Ana je sa Osmanijem bila u kratkoj vezi, a mediji su brujali o njima kada je Ana dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu.

U javnosti su se pojavile i poruke koje je Ana slala Ćazimu, a u kojima govori kako ju je sramota što je spavala sa njim.

Danijela Vranić

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Osim što je pretukla Anu Nikolić, pisalo se da je Manda Popović pretukla i pevačicu Danijelu Vranić za koju se takođe pisalo da je imala aferu sa Osmanijem. Ipak, Danijela je ove navode demantovala.

Dara Bubamara

Dara Bubamara
foto: Instagram Printscreen / Darabubamara_official

Pevačica je pre par godina gostovala u Poreču, gde je odsela u hotelu kontroverznog biznismena.Tako je Ćazim za Daru i njeno društvo obezbedio predsednički apartman i vozali su se njegovom jahtom. Mediji su tada pisalid a je Dara sa njim, ali ona to nikada nije potvrdila.

Teodora Džehverović

Mlada zvezda Teodora Džehverović je veliku pažnju privukla svojim učešćem u rijalitiju ''Zadruga 1'', a priča koja je obeležila njeno učešće jesu spekulacije da je sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem imala nešto više od same saradnje.

Tada su svi govorili da su Teodora i Ćazim u Poreču imali nešto više od saradnje, te su osvanule njihove fotografije sa jahte, ali i fotografiju na kojoj Teodora sedi Ćazimu u krilu.

Pevačica je negirala vezu, tvrdeći da Ćazima gledao kao oca. Međutim, biznismen je ovo ironično komentarisao. Osmani je otkrio da mu je smešno što Teodora govori kako ga gleda kao oca, ali da mu je drago što ga poštuje.

Ceca

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Još jedna pevačica koju su dovodili u vezu sa Ćazimom jeste Svetlana Ceca Ražnatović. Pričalo se da je on Cecu sačekao u bekstejdžu nakon jednog njenog koncerta u Beču, u želju da se upozna sa njom.

Kako se pisalo, iako je on želeo nešto više, od Cece je dobio samo ljubazne osmehe.

Jelena Vučković

Ćerka Goce Božonovske, Jelena Vučković, svojevremeno je fotografisana kako se grli sa Osmanijem, te su mnogi pomislili kako su njih dvoje u vezi. Ovo, ipak, nikada nije potvrđeno, te može biti sa du bili samo u prijateljskim odnosima.

Sanja Maletić

Sanja Maletić
foto: Kurir/ Marina Lopičić

Isplivale su i zanimljive prepiske ove pevačice i Ćazima. Maletićka je u porukama Ćazima oslovljavala sa "ljubavi", a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju. Sanja je tada bila udata, a ovo je izazvalo veliki skandal.

(Stil/ Espreso/ Nova)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs