SA FOLK DIVOM DOBIO SINA, PA OŽENIO NJENU 25 GODINA MLAĐU KOPIJU: Ona njemu kupila zube a on njoj silikone PA SE RAZVELI

Zoran Pejić Peja nikad nije krio šta je očekivao od braka sa 25 godina mlađom izabranicom, a onda su se razveli

Vip priča
Autor:
SA FOLK DIVOM DOBIO SINA, PA OŽENIO NJENU 25 GODINA MLAĐU KOPIJU: Ona njemu kupila zube a on njoj silikone PA SE RAZVELI
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Zoran Pejić Peja bio je godinama u braku sa Zlatom Petrović sa kojom se venčao 1996. godine. U braku su voditelj i folk diva dobili sina Jovana, ali je njihova zajednica propala nakon nekoliko godina. Zlata i Peja ostali su odličnim odnosima, pa su čak živeli i kao komšije.

Dugo se nije znalo o gde je Peja i ko mu je devojka, a onda se pojavio sa 25 godina mlađom Draganom za koju su mnogi govorili da je mlađa verzija Zlate Petrović.

Dragana je Peju promenila iz korena, jer je voditelj pored nje našao mladost. Par se 2017. godine venčao na Ibici, a svadbu su proslavili na plaži, kao holivudske zvezde.

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Peja nije krio svoju veliku ljubav i opsednutost mladom suprugom:

"Dragana me je osvojila dobrom dušom i kućnim vaspitanjem i zato sam odlučio da se posle toliko godina samoće oženim. Prvi put kad sam je video, znao sam da će ona biti moja supruga. Nju volim mnogo više od Zlate, ali i normalno je da se druga žena više voli, a decu neću da odvajam. Sad radimo na proširenju porodice, želimo što pre da dobijemo bebu, pa ćemo videti kakav sam majstor", samouvereno je poručivao Peja. Ali uprkos njegovim naporima, par nije dobio dete.

I dok su "radili" na bebi, par je počeo da ulaže u svoj izgled.

"Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene", rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Zoran Pejić Peja
foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

"Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Ona je birala zube, ja biram grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom," pričao je tada Peja.

Nakon razvoda braka, Peja je ostao prijatelj sa Draganom i o njoj kao i o Zlati nikad nije rekao ni jednu ružnu reč.

"Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne," rekao je Peja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs