ON SE IZBORIO S TEŠKOM BOLEŠĆU I VEĆ 7 GODINA JE S PRELEPOM BRAZILKOM, A ONA SAMA: Ovo je razdvojilo Draganu od Đokovića

Marko Đoković je najtajanstvenija ličnost iz čuvene porodice, a malo ko se seća da je bio u vezi sa zanosnom glumicom Draganom Mićalović.

Ljubav
16:27h Autor:
ON SE IZBORIO S TEŠKOM BOLEŠĆU I VEĆ 7 GODINA JE S PRELEPOM BRAZILKOM, A ONA SAMA: Ovo je razdvojilo Draganu od Đokovića
Marko i Dragana, Foto: Printscreen Instagram / djokomare / hipokampelefentokamela

Marko Đoković, mlađi Noletov brat, zakoračio je u svet tenisa i, takođe, je bio veoma talentovan. Međutim, nije mogao da podnese pritisak zbog slavnog brata koji je postizao sve izvanrednije rezultate i povlači se iz javnosti i iz sporta. Danas uživa u Marbelji sa prelepom Brazilkom Letisijom Tesari, a o njegovoj svakodnevici se gotovo ništa ne zna, osim da radi na teniskoj akademiji.

Naime, kako je pričao njegov otac Srđan, borio se sa velikim psihičkim problemima i depresijom.

Marko Đoković
foto: Printscreen Instagram -djokomare

Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je nedavno Srđan Đoković, koji ne može da se pomiri sa činjenicom što Marko živi daleko od porodice.

Međutim, pronašao je mir i sreću pored dizajnerke koja o svom izabraniku piše na poseban način.

- Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem.

Marko Đoković
foto: Printscreen Instagram -djokomare

- Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je brazilska lepotica jednom prilikom.

Ni romansa sa mlađom sestrom Slobode Mićalović nije ga zadržala u domovini. Naime, Marko je 2011. godine bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je Dragana kada je potvrdila vezu sa Đokovićem sa kojim se pojavljivala i na javnim događajima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / djokomare

Raskinuli su zbog česte razdvojenosti, budući da se Marko tada aktivno bavio tenisom, pa je često putovao, a Dragana je poslom bila vezana za Beograd.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala romansu sa Markom Đokovićem.

Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana neretko upuće sve pohvale na račun Noleta i divi se njegovim impresivnim uspesima.

(Stil / Story)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs