"LUDO" VOLI KRPENOG MUŽA, A BRAK IM "PUCAO" ZBOG BIZARNE STVARI: Dok je bila u bolnici sa sinom, radio nešto NEDOPUSTIVO

Neverovatna priča žene koja se udala za lutka pokazuje da ne postoje nemoguće stvari, ceo svet je ostao u šoku posle njene ljubavne priče.

Ljubav
23:59h Autor:
"LUDO" VOLI KRPENOG MUŽA, A BRAK IM "PUCAO" ZBOG BIZARNE STVARI: Dok je bila u bolnici sa sinom, radio nešto NEDOPUSTIVO
Neverovatna priča žene koja se udala za lutka, Foto: Printscreen Instagram/meirivone_santinha

Meirivone Roča Moraes (38) upoznala je ljubav svog života nakon što se požalila majci da je sama i da nema sa kim da pleše. Naime, upravo ona joj je, verovali ili ne, sašila krpenog lutka u kojeg se Meirivone zaljubila na prvi pogled. Tvrdi da je sa njim dobila i "bebu", ali i da ju je muž prevario, pa im je brak visio o koncu.

Roča Moraes je bila tužna, jer svu sve njene drugarice imale partnere, a kako ističe, samo ona nije mogla da pronađe srodnu dušu. Međutim, čim je Marselo bio završen, znala je da je "on pravi".

Vremenom se ispostavilo da Marselo nije pravi muškarac za nju, nakon što je saznala da je "vara". Njen prijatelj, video je Marsela kako odlazi u hotel sa drugom ženom, prenosi Miror.

Svoju priču o ljubavi sa lutkom podelila je sa pratiocima na TikToku, a video je pogledao nekoliko miliona ljudi.

"Saznala sam preko prijatelja koji mi je rekao da je video Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela pretraživati ​​njegov telefon i videla sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli. Tražio je oproštaj i puno je plakao. Svađa je bila ružna i uplašila sam našeg sina koji je plakao, pa sam mu viknula: 'Vidiš li šta si napravio?' Pitala sam ga ko je ta žena, ali nije odgovorio."

Podsetićemo, "par" se venčao, a ceremoniji venčanja prisustvovalo je oko 250 zvanica. Proveli su medeni mesec u kući na plaži u Rio de Žaneiru i nestrpljivo čekali da im stigne beba.

Meirivone se "porodila" za samo 35 minuta i to kod kuće, u prisustvu doktora i sestre, dok je ceo događaj prenosila uživo pred 200 ljudi. Ubrzo su dobili i dete, takođe krpenu luptku.

"Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.", rekla je ona jednom prilikom.

Budući da je Marselo samo lutka, koja ne radi, Meirivone to vidi kao jedini problem.

"Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lenj. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs