"BEZ STARCA NEMA UDARCA!": Ona tvrdi da niko ne može da joj pruži ono što 40 godina stariji dečko može

Devojka tvrdi da niko ne može da joj pruži ono što 40 godina stariji dečko može, a njihova ljubav je neverovatna.

Ljubav
13:27h Autor:
"BEZ STARCA NEMA UDARCA!": Ona tvrdi da niko ne može da joj pruži ono što 40 godina stariji dečko može
Foto: Printscreen Instagram/ _semie

Velika razlika u godinama između ljubavnih parova oduvek je bila meta negativnih komentara, a dok je sve više devojaka koje kraj sebe imaju momke koji su duplo stariji od njih. Među njima je i 24-godišnja TikTok blogerka koja deli uvid u svoj život nakon što se zaljubila u bogatog muškarca koji je skoro 40 godina stariji od nje.

Semie je upoznala Klaudija na web lokaciji za upoznavanje pre šest godina. Sada par zajedno žive ekstravagantnim i raskošnim životnim stilom, provodeći dane između Nju Džersija, gde je Klaudijev posao, i Dominikanske Republike, gde imaju stan.

Semie priznaje da njena prethodna veza nije bila savršena: "Pre nego što sam upoznala Klaudija, radila sam u malom restoranu kao konobarica. Bila sam u jako lošim odnosima. Raskinula sam, a nekoliko meseci kasnije otišla sam na sastanak sa Klaudijem."

Par je brzo pronašao zajednički jezik. Uprkos razlikama u godinama, delili su zajednička interesovanja: "Radili smo jogu i odatle je krenulo. Redovno smo se viđali i onda kada me je pozvao na festival, tada smo se zaljubili! Preselio sam se kod njega za tri meseca."

"Upoznao sam Semie kada je imala 18 godina", rekao je Klaudio. "Bio sam u braku 18 godina i tek sam bio slobodan. Želim da izlazim sa nekim ko neće biti veoma zahtevan", dodao je.

Ali Klaudijeve ćerke, koje imaju po 33 i 34 godine, bile su oprezne u vezi sa njegovim izlascima sa mlađom devojkom, te su mu skrenule pažnju rekasvši: "Tata, molim te, nemoj izlaziti sa ženama mlađim od nas".

Semijini prijatelji su takođe bili zabrinuti zbog ove zajednice: "Nisu bili sigurni u njega, a pre našeg prvog sastanka stalno su me pitali da li sam sigurna da želim da ga upoznam jer nisu mislili da je od poverenja".

Semie je uspostavila odličan odnos sa Klaudijevim ćerkama i njihovom decom: "Volim da sam baka. Preskočila sam korak rađanja dece i otišla pravo na unuke." Ona čak ima dobru vezu sa njegovom bivšom ženom, "Klaudio je takođe imao veoma prijateljski razvod, tako da je upoznavanje sa njegovom ženom bilo u redu. Imamo sjajnu vezu, a ona čak živi u komšiluku. Osećam se zaista prihvaćeno iako sam mnogo mlađa."

Njen izbor su prihvatili i prijatelji i porodica. "Sada ga obožavaju. Neko vreme nisam rekla svojoj porodici, ali sada su zaista podrška i shvataju da smo zaljubljeni", priznaje Semi.

Semie i Klaudijo
foto: Printscreen Youtube/ Love Don't Judge

Par dobija mnogo kritika od stranaca na mreži, koji pretpostavljaju da je njihov odnos izgrađen samo na profitu.

"Ja imam 24, on 60 — i nije me kidnapovao", objašnjava Semi svoj namerni izbor hejterima, koji negativno govore o njenom dečku. Ona se stalno objašnjava onima koji je zovu kopačica zlata: "Svi smo mi kopači zlata. Mislim, niko tamo ne kopa kamenčiće. Mislim da je dobro što imam čoveka koji želi da bude siguran da sam finansijski stabilan."

Dok uglavnom dominiraju komentari poput onih da je devojka u vezi sa 40 godina starijim čovekom samo zbog novca, pojavili su se i šaljivi komentari poput onog "Nema udarca bez starca", međutim, njih dvoje se ne osvrću na tuđa mišljenja.

Semie je istakla : "U vezi sa razlikama u godinama, uvek ćete imati sudije, ali budite sami sebi bez izvinjenja i pokažite im tačno zašto njihove sudije nisu u pravu. Klaudio dodaje: "I uvek se trudite da uspostavite obostrano koristan odnos. Bez obzira u kojoj ste vezi."

Zanimljivo je da za razliku od ljudi koji nisu poznati javnosti, slavni parovi nisu podvrgnuti tolikom kritikama. Od Selin Dion i Hajdi Klum, do Patrika Stjuarta i Džefa Goldbluma, razlike u godinama u Holivudu već dugo nisu iznenađenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs