KAD SE DANA UDALA ZA 34 GODINE STARIJEG MILIJARDERA, SVI SU SE PITALI SAMO JEDNO: Evo kako je osvojila starog udovca

Dana je na neverovatan način osvojila 34 godine starijeg milionera, Roberta Krafta, a javnost je bila šokirana.

Ljubav
Autor:
KAD SE DANA UDALA ZA 34 GODINE STARIJEG MILIJARDERA, SVI SU SE PITALI SAMO JEDNO: Evo kako je osvojila starog udovca
Kako je Dana osvojila 34 godine starijeg milionera, Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dana Blumberg, doktorka iz Njujorka, izlazila je sa Robertom Kraftom, vlasnikom Nev England Patriotsa, a onda su prošle godine stali na ludi kamen. Čuveni milijarder ostao je udovac, a 11 godina nakon supugine smrti, oženio se Danom, koja je 34 godine mlađa od njega. Zanimljivo je da je Kraft i ranije imao mlađe devojke.

Inače, Dana spada u najbolje oftalmologe Velike jabuke, a mediji su pisali da se par upoznao tokom Kraftovog pregleda očiju i da je izašao zaljubljen iz njene ordinacije.

Njih dvoje prvi put su se mogli videti u javnosti tokom 2019. godine, a milijarder ju je verio u februaru prošle godine. Međutim, njihova veza nije prošla bez konstantnih priča da je sa njim samo zbog novca, a vređali su je i da "ljubi dedu", da su kao "deda i unuka", a neki su se pitali i "kako ima želudac da legne sa njim"...

Ipak, Dana je na sve loše komentare ostala nema do nedavno, kada je samo prokomentarisala da "crknu dušmani".

Robert Kraft
foto: Profimedia

Kraft iza sebe već ima jedan brak – s Majrom Kraft, s kojom je bio od 1963. do njene smrti od raka jajnika 2011. S pokojnom suprugom dobio je četvoricu sinova: Džonatana, Danijela, Džošuu i Dejvida. Posle njene smrti bio je u vezi s glumicom Riki Noel Lander, s kojom je proveo šest godina.

Izvori tvrde da je smrt prve supruge teško podneo i da je posle nje pokušavao da ostvari neke duge konekcije ali bez ikakog uspeha, sve dok nije sreo Danu.

1 / 8 Foto: Profimedia

Potom se 2019. našao na listi 25 lica koja su se suočila s otužbama za korišćenje usluga prostitutki u jednom spa centru, a one su kasnije odbačene zbog manjka dokaza.

Bonus video: Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs