ON JE U 8. DECENIJI, A ONA NEMA NI 30: Deka osvojio 42 godine mlađu, bez blama objavljuju snimke kako razmenjuju nežnost

David i Džeki ruše sve granice i dokazuju da prava ljubav godine ne broji

Lifestyle
Autor:
ON JE U 8. DECENIJI, A ONA NEMA NI 30: Deka osvojio 42 godine mlađu, bez blama objavljuju snimke kako razmenjuju nežnost
Deka i devojka, Foto: Preentscreen/TikTok

Baš kao što nas podseća jedna od naših pesama, "Da li znaš da prava ljubav godine ne broji?" Ova poruka postaje živa stvarnost u priči Davida (70) i Džeki (28) koji ruše sve granice, prenosi Žena.rs.

Njihova priča biće zauvek uklesana kao podsećanje da ljubav ne priznaje godine i da je svako vreme pravo da ona cveta.

Njihova sudbina se ispreplela putem modernih puteva - dejting aplikacije, čak 2016. godine. Tada je David istraživao Filipine, domovinu svoje buduće ljubavi. Prvobitni susreti su bili kao šepurenje u prvi ples, u kojima su oboje osetili da se iza svakog trenutka krije nešto posebno. Brzo su se neobavezni izlasci pretočili u duboku emotivnu vezu, koju su radosno podelili s drugima putem društvenih mreža.

Njihova romansa dobila je zvanično potvrdu 2018. godine, kada su se venčali, a njihova ljubavna priča se razvijala u živopisnom Ouklendu, Kalifornija. Džeki je, vremenom, započela putem TikToka dokumentovati njihovu svakodnevicu, kao neku vrstu digitalnog dnevnika njihove ljubavi, koja deli čak četiri decenije.

Kao što to često biva u svetu povezanom društvenim medijima, nisu izostale nesuglasice i skeptični komentari. Neki su pretpostavljali da se radi o nekoj vrsti neobične veze, osuđujući je kao puku "sponzorušu" koja traži vizu za Sjedinjene Američke Države. Drugi su pak proricali da je David, zbog svojih godina, "jednom nogom u grobu", dok je Džeki još "sveža kao jutarnja rosa". Međutim, uprkos ovim negativnim glasovima, David i Džeki su se hrabro držali zajedno, ne samo ignorišući, već i duhovito odgovarajući na ove kritike putem svojih video zapisa.

Poruke podrške počele su da se nižu u komentarima ispod njihovih videa.

"Čak i ako je ona tražila njegov novac, čini ga srećnim. Radujem se zbog njihove ljubavi",

"Ljubav je univerzalna",

"Ne dozvolite da vam hejteri pokvare sreću",

"Siguran sam da ona nije sponzoruša. Žive skromno i izgledaju zaista srećno", samo su neki od komentara koji svedoče o podršci i saosećanju koje prate ovu neobičnu, ali snažno inspirativnu priču.

Društvena platforma TikTok postao je ne samo mesto gde David i Džeki dele svoje trenutke s vernom publikom, već i mesto gde oko pedeset hiljada ljudi prati njihovu priču iz objave u objavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs