DEVOJKA IZ KENIJE DOŠLA U SRBIJU PA SE ŠOKIRALA: "Kada misliš da je u Africi vruće.."

Ovih dana svi delimo istu muku "kako se rashladiti" po ovim tropskim vrućinama.

Lifestyle
14:52h Autor:
DEVOJKA IZ KENIJE DOŠLA U SRBIJU PA SE ŠOKIRALA: "Kada misliš da je u Africi vruće.."
"Kad misliš da je u Africi vruće pa dođeš u Srbiju", Foto: Printscreen TikTok/ patriciakaunda

Devojka iz Kenije je svoju muku da se rashladi podelila sa korisnicima društvene mreže TikTok a video je postao viralan i nasmejao veliki broj ljudi.

U Srbiji je ovih dana paklena vručina a topli talas će izgleda trajati i u narednim nedeljama. Takva temperaturna apokalipsa je zahvatila celu Evropu gde temperature rastu i preko 45 stepeni.

Naravo, da većina misli kako je ljudima sa Afričkog kontinenta leti lakše na visokim temperaturama jer ceo život funkcionišu po tropskim vrućinama.

Izgleda da smo svi bili u zabludi, a to nam i dokazuje video devojke iz Kenije, koja je u Beograd došla da se "rashladi", a dočekala je vrelina kao u Sahari. Svoju muku da se rashladi podelila je sa korisnicima TikToka i tako nasmejala mnoge. Potom su usledili komentari ljudi:

"Ja sam Srbin, ali sam odrastao u Keniji, kada sam se vratio u Srbiju mislio sam da će jedna od prednosti biti lepše vreme, ali sačekala me živa vatra", komentariše jedan korisnik. "I ja sam mislio da će biti umereno toplo, ali ovde je jako vruće", slaže se drugi. "Upravo sam se vratio iz Egipta i mislio sam da će ovde biti hladnije, ali ne znam da li je gore tamo ili ovde".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs