PREDAVALA JE VERONAUKU, PA POČELA DA SE SKIDA UČENICIMA: Danas je DOMAĆICA koja ima recept za SAVRŠEN BRAK

Monika Hult je žena koja je otkrila savršen recept za srećan brak.

Ljubav
Autor:
PREDAVALA JE VERONAUKU, PA POČELA DA SE SKIDA UČENICIMA: Danas je DOMAĆICA koja ima recept za SAVRŠEN BRAK
Foto: Printscreen Instagram/ swedish_bella

Monika Hult je nekada predavala veroanuku i istoriju u Malmeu, Šveska, ali ova 39-godišnjakinja je pre devet godina dala otkaz i odlučila da se preseli u Ameriku. Počevši nov život u drugoj državi, Monika je počela da zarađuje prodavajući eksplicitne fotografije, a među ljudima koji plaćaju da je gledaju su i neki njeni bivši učenici i kolege.

Kada je napunila 30 godina, odselila se u Skotsdejl (Arizona, SAD), gde živi sa svojim suprugom Džonom. Ona priznaje da nije karijerista, te da joj je muž na prvom mestu.

- Nikada nisam bila žena koja je planirala da ima veliku karijeru. Iskreno, ne želim da radim, volim da budem domaćica i brinem se za svog muža. Otkako sam gledala film 'Stepford Wives', znala sam da želim takav život - objasnila je Monika.

Monika se pretvorila u pravu domaćicu, a najveće zadovoljstvo joj je da udovolji mužu. Osim toga što obavlja sve kućne obaveze, Monika vodi računa i o svom izgledu.

- Džon voli kad mu kuvam. Uvek kaže da je hrana moja obaveza i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvek dobije ono što želi. Voli da se lepo obućem kod kuće, onako seksepilno-sportski, i ne voli da se šminkam u kući. Volim kad mi daje smernice kako da se ponašam i šta treba da radim- dodala je.

Ona ističe da joj je sreća muža na prvom mestu, te da ne vidi ništa loše u konzervativnom stilu života.

- Kad je on srećan, i ja sam srećna. Volim da vidim svog muža zadovoljnog i mislim da nema ništa loše u tome. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i da zaista nema ništa loše u prihvatanju te činjenice, niti ima ičeg ponižavajućeg u tome. Tako smo živeli vekovima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života - pojasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs