"UDALA SAM SE ZBOG NOVCA, NEĆU VALJDA DŽABA DA MU RAĐAM DETE": Zbog ove izjave žene su POLUDELE za DOMAĆICOM IZ DUBAIJA

Malaikah iz Britanije je svesno odabrala bogatog muža iz Dubaija i udala se za njega zbog novca - sada se ne kaje

Ljubav
15:51h Autor:
"UDALA SAM SE ZBOG NOVCA, NEĆU VALJDA DŽABA DA MU RAĐAM DETE": Zbog ove izjave žene su POLUDELE za DOMAĆICOM IZ DUBAIJA
Domaćica iz Dubaia, Foto: Printscreeen/tiktok

Malaikah Raja se udala zbog novca za supruga milionera i sada dane provodi u raskošu i luksuzu, dok je muž drži kao malo vode na dlanu.

Ona je proračunato izabrala baš njega i tako postala najbogatija domaćica iz Dubaija. Sada njen život izgleda kao neka bajka dok dane provodi u luksuznim salonima za negu, putovanjima u prvoj klasi, dok od muža svakodnevno dobija neverovatno skupe poklone.

Malaikah je nedavno rodila sina, a ona je od muža u znak zahvalnosti dobila poklon - ružičasti Mercedes G - Wagon vredan blizu 200.000 funti.

"Mislite da ovo radim besplatno. Pošaljite nekome kome treba savet," napisala je ona misleći da joj se "isplatilo" i to što je rodila sina.

A onda je podelila video u kojem je pokazala kako izgleda njen dan u Londonu:

"Danas me moj dragi izveo da kupim novu Dior trbu. Prva stanica je bio Harrods - imali su jako dobar izbor torbi, ali nisu imali baš onu koju sam tražila. Onda smo odlučili otići u Sloane Street da pronađemo torbu i srećom, zapravo su je imali na zalihama i to je bio poslednji komad. Tako sam srećna što sam to pronašla. Koštala je 5000 funti i to je najsanjivija, najlepša torba koja može ići uz gotovo sve što nosite. Kad sam držala u rukama, to me baš usrećilo. Onda smo krenuli u muški deo da isprobamo košulje. Bile su tri različite koje smo isprobali, sve su stvarno jako lepe. Ukupno smo potrošili 7750 funti i to je bio vrlo uspešan dan trošenja njegovog novca. Sigurna sam da nije bio previše srećan zbog toga, ali na kraju dana, sve se vrti oko mene. Moja je torba koštala više od obe majice koje je on dobio. Onda smo se uglavnom vratili kući i kao što vidite, platili smo 65 funti za parkiranje. Sledeće nedelje ću vam pokazati dizajnersku torbu koju je kupio za mene s mojim nedeljnim džeparcem."

Nakon njenih objava ova devojka je postala inspiracija mnogima. Samo jedan njen video ima preko 280.000 pregleda. Izgleda da devojke žele da znaju kako da ulove bogatog muža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs