MUŽ ME JE VARAO S ROĐENOM SESTROM, PA JE I OŽENIO! Samo što sam uspela da se oporavim, tražili su od mene ŠOKANTNU STVAR

Priča žene koju je muž prevario sa sestrom ostavila je sve bez teksta!

Ljubav
14:58h Autor:
MUŽ ME JE VARAO S ROĐENOM SESTROM, PA JE I OŽENIO! Samo što sam uspela da se oporavim, tražili su od mene ŠOKANTNU STVAR
Priča žene koju je muž prevario sa sestrom, Foto: Shutterstock

Porodični odnosi umeju toliko da se zakomplikuju da se neke scene ne viđaju, čak, ni na filmskom platnu. Tako je i ova žena od sestre doživela nedopustivu stvar koja joj je ozbiljno poljuljala psihičko stanje. Iako su svi njeni najmili nekako to već preboleli i nastavili dalje, ona nikako ne može da se suoči njom, te je izbegava kada god je to moguće.

- Dakle, imam 37 godina i udata sam za Rajana (36). To je moj drugi brak nakon što je moj prvi prekinut upravo zbog moje sestre, sa kojom me je bivši muž prevario i na kraju oženio njom godinu dana nakon našeg razvoda. Naravno, nisu me pozvali na svadbu - napisala je ironično u svojoj ispovesti na "Redditu".

devojka, žena, par, zagrljaj, ljubav, ljubavni par
foto: Shutterstock

Uspela je da preboli čitavu situaciju u kojoj su glavni akteri tada bile dve osobe koje je najviše volela, kako se isticala, te je sreću pronašla pored Rajana, sa kojim je ostala i u drugom stranju.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da napravim malu porodičnu zabavu sa našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu pozvani - rekla je.

Trudnica, Trudnoća, Trudna žena
foto: Thinkstock / Ilustracija

Kada je mislila da je više ništa ne može iznenaditi, sestra ju je ponovo šokirala.

Saznala je da pravim zabavu i napisala mi je poruku " isključila si me iz porodice, ja ću biti tetka tom detetu, što nije nebitno". Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da želim prijatno porodično druženje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu uz objašnjenje da ne možemo zauvek da izbegavamo jedna drugu. Jesam li luda ili šta - pitala se.

Ispod objave su munjevitom brzinom osvanuli komentari podrške ovoj ženi koja zbog svojih najmilijih proživljava neverovatne stvari.

– Rekla bih joj da, pošto je spavala sa mojim mužem, da nije ni deo moje porodice, očigledno si jako dobar čovek kad posle toga i razgovaraš sa njima - bio je stvar jedne korisnice "Reditta" sa kojim su se svi složili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs