SVI MISLILI DA SU NAJZALJUBLJENIJI, A ONA OSTAVILA MUŽA JOŠ U JANUARU: Ovih 10 stvari o čuvenoj lepotici MALO KO ZNA

Arijana Grande stavila je tačku na brak nakon dve godine, a njena veridba je oduševila svet!

Ljubav
23:51h Autor:
SVI MISLILI DA SU NAJZALJUBLJENIJI, A ONA OSTAVILA MUŽA JOŠ U JANUARU: Ovih 10 stvari o čuvenoj lepotici MALO KO ZNA
10 nepoznatih stvari o Ariani Grande, Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Slavna pevačica Ariana Grande, omiljena među mlađom generacijom, juče je pomno pratila Đokovića na Vimbldonu, a danas je postala glavna tema svih svetskih medija! Naime, obelodanila je da se razvodi od suupruga Daltona Gomeza i otkriva da stvari među njima nisu funkcionisale još od januara. Međutim, oboje ističu, da će ostati u prijateljskim odnosima i da će uvek biti tu jedno za drugo.

Tome u prilog govori i činjenica da nije brisala njegove fotografije sa Instagrama, a objavljivala je i zajedničke slika i nakon rastanka, jedino je uspomene sa venčanja uklonila sa mreža.

Kako se navodi, Gomez (27) je posetio suprugu na setu u Londonu, gde je snimala mjuzikl Opaki, kao poslednji pokušaj da spasu brak, ali trud nije urodio plodom.

- Ovu odluku su zajedno doneli. Imali su probleme i od pre januara, ali žele da ostanu najbolji prijatelji - navodi izvor.

Par se venčao u tajnosti u maju 2021. godine, u njenom domu u Montesitu. Bilo je manje od 20 gostiju, a mlada je sijala u haljini s potpisom Vere Vang.

Gomez je zaprosio Arijanu 2020. godine dijamantskim prstenom koji je imao posebnu simboliku, jer dijamant potiče s prstena koji je Arijanina baka dala njoj. Ovo je bio njen prvi brak, ali druga prosidba. Prvi put ju je zaprosio holivudski zavodnik Pit Dejvidson, koji je nakon nje imao mnogo veza s poznatim damama, a poslednja u nizu njegovih slavnih devojaka bila je Kim Kardašijan.

Ariana Grande
foto: ARIJANA GRANDE SE RAZVODI OD DALTONA GOMEZA POSLE 2 GODINE BRAKAFOTO: PLANET PHOTOS / PLANET / PROFIMEDIA

Iako se po popularnoj pevačici koja obara rekorde na svetskim top listama već mnogo zna, za pojedine detalje iz njenog privatnog života mnogi nisu čuli, a mi smo izdvojili 10 najupečatljivijih!

1. Alergična je na mačke

O problemu sa alergijama pisala je na Tviteru još 2010. godine, a tad je istakla da joj najvčie smeta mačja dlaka.

2. Jedan singl joj je doneo status pop ikone, ali i tužbu

ABC news je objavio da je 2013. godine Ariana dobila tužbu zbog navodnog plagiranja stihova za njenu pesmu The Way (ft. Mac Miller). U singlu se navodno pominje isti stih kao iz Troglodyte (Cave Man) numere grupe The Jimmy Castor Bunch iz 1972. Godine 2015. New York Daily News je objavio da je tužba rešena poverljivim dogovorom.

3. Obožava da imitira

Arianina imitacija glumice Jennifer Lawrence u NBC emisiji Saturday Night Live bila je hit večeri. Uz ovo, u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, pevačica je, na oduševljenje publike, “skinula” glas Britney Spears, Christine Aguilere i Celine Dion – i to perfektno.

4. Prezire svoj debi singl

Godine 2011. objavila je prvu pesmu "Put Your Hearts Up".

“Bila je namenjena deci i izgledala toliko neoriginalno i lažno”, rekla je u intervjuu za Rolling Stone 2014. godine, dodavši da su je šminkeri naprskali “lošim sprejem za samopotamnjivanje”, a stilisti ubacili u “roze princeza haljinu”, nateravši joj da veselo šeta ulicom. “Kao iz pakla. I dalje imam noćne more o tome, što me je nateralo da ga sakrijem sa svoje Vevo stranice”.

5. Njeno prezime se ne čita kako mislite

U intervjuu za Beats One 2018. godine, pop pevačica je izjavila da njen deda nije izgovarao porodično prezime “Grahn-day”, kao što ceo svet izgovara. Arianin brat je bio taj koji je predložio da ga tako izgovaraju jer mu je bilo zabavnije, iako ga je familija dotad izgovarala kao “Grand-ee”. Ariani je danas žao zbog toga, pa kad pomisli na svog dedu, poželi da je ostala pri izgovoru “Grand-ee”.

1 / 7 Foto: Profimedia

6. Veganka je

Za ovakav način ishrane opredelila se 2013. godine, rekavši da se zbog toga njeno “srce oseća veoma srećno”. Njen trener, Harley Pasternak, za Glamour magazin opisao e njenu dijetu kao “japanska makrobiotika”.

7. Veliki je fan Harija Potera

Grande je bila poprilično otvorena po pitanju ljubavi prema svetski voljenoj franšizi. Čak ima i nekoliko tetovaža njome inspirisanih – kao što je reč lumos, čini za stvaranje svetlosti u svetu Harryja Pottera. Glumac Tom Felton, Drako u filmskom serijalu Harry Potter, za HuffPost je izjavio da bi Grande bila u Hogvorts timu Gryffindor. Ona je uradila Pottermore test i ispalo je da je Slytherin.

8. Rođena je kao katolkinja, ali se opredelila za kabalu

Kad su izgradili kabala centar na Floridi, Ariana i njen brat su bili radoznali, pa su otišli da ga posete. Odmah su osetili sponu sa ovom ezoteričnom metodom. “Od tada se moj život razvijao na prelep način, i mislim da to ima veze sa doktrinama koje sam naučila kroz kabalu. Zaista tako mislim”. Kabala je “drevna mudrost” koja se bavi načinom primanja životnih ispunjenja.

9. Kosu je vezivala u rep jer je bila jako oštećena

Pevačica je na Facebooku 2014. fanovima rekla da je kosu počela da vezuje u rep zato što je bila veoma oštećena zbog njene uloge crvenokose Cat Valentine u seriji Victorious. Morala je da se farba u crveno svake druge nedelje za četiri godine angažmana. Prava boja njene kose je smeđa.

10. Karijeru je započela u muzičkom teatru

Pre nego što je dobila angažman u TV seriji Victorious, Grande se oprobala u muzičkom teatru. Rođena Floriđanka, kao dete je nastupala u Fort Lauderdale dečjem pozorištu. Glavnu ulogu je ostvarila u mjuziklu Annie. Igrala je i u mjuziklu 13 na Brodveju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs