blejk lajvli i rajan rejnolds

JEDNA FATALNA PLAVUŠA GA JE UNIŠTILA, DRUGA SPASILA: Ljubavna priča najlepšeg para HOLIVUDA počela je njegovim PONOROM

Oni su jedan od najlepših i najuspešnijih parova u Holivudu, ali kako je njihova veza počela - sigurno niste znali.

Ljubav
Autor:
JEDNA FATALNA PLAVUŠA GA JE UNIŠTILA, DRUGA SPASILA: Ljubavna priča najlepšeg para HOLIVUDA počela je njegovim PONOROM
Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Rajan Rejnolds je bio potpuno uništen nakon razvoda od Skarlet Johanson 2011. godine.

Glumac je tada čak priznao da ne želi ponovo da se ženi. Međutim, njegov život se promenio nakon susreta sa Blejk Lajvli, koja je izlečila njegovo slomljeno srce i dala mu razlog da ponovo veruje u ljubav.

Rejnoldsov razvod ostavio je snažan uticaj na njega.

Skarlet i Rajan podneli su zahtev za razvod u decembru 2010. nakon dve godine braka. Iako je glumac tada priznao da „prolazi kroz mnogo težak period“, ostao je optimista u pogledu svoje budućnosti. Međutim, činilo se da je razvod uticao na njegov pogled na veze, jer je rekao: „Mislim da ne želim ponovo da se ženim. Takođe je napomenuo da mu se ideja o zabavljanju činila „tako stranom“ i izjavio je: „Veoma sam srećan što trenutno nisam u vezi“.

Upoznao je Blejk Lajvli i sve se odjednom promenilo.

2010. godine Rejnolds je upoznao Blejk Lajvli na snimanju filma "Zeleni fenjer", gde su igrali ljubavnike. U to vreme, Blejk se zabavljala sa svojim kolegom iz serije "Tračara"- Penom Badglijem, pa su ona i Rajan tada razvili samo dobro prijateljstvo. Razmišljajući o njihovom početku veze, Rejnolds je rekao: „Bili smo prijatelji dugo vremena, što mislim da je najbolji način da ostvarimo dobru vezu sa nekim, da počnemo kao prijatelji."

Godinu dana nakon njihovog prvog susreta, veza Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli počela je da se razvija u romantičnu. U to vreme, Lajvli je prekinula vezu sa Penom Badglijem. Uprkos tome što je Rejnolds ranije rekao da brak nije nešto što bi ponovio, nije mogao da odoli da se zaljubi u Blejk, a njihova veza je brzo postala ozbiljna.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Zaista, početne varnice između Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli zapalile su se tokom dvostrukog sastanka, iako su u to vreme bili u pratnji drugih ljudi.

Rejnolds je to iskustvo opisao kao „najneprijatniji datum za dotične stranke“ jer su bili očigledni i njihova snažna hemija i privlačnost. Nakon tog susreta, njih dvoje su počeli da izlaze i na kraju su se venčali u septembru 2012. godine. Danas su ponosni roditelji četvoro dece i nadaleko se smatraju jednim od najcenjenijih i najpraćenijih parova u Holivudu. Oni su jedno drugom podrška u svim teškim vremenima, a važe i za par koji se ludo zabavlja i koji u intervjuima stalno priča o onom drugom, pa je tako Internet pun njihovih ljubavnih izjava koje tope srce.

1 / 15 Foto: Instagram /BlakeLively

Rejnolds je tako otkrio i pripisao zasluge što ga je naučila da postane empatičnija osoba. Rajan je takođe zaslužan za Lajvli što mu je pomogla da se pomiri sa svojim ocem, Džejmsom Rejnoldsom, pre njegove smrti 2015. godine, rekavši: „Naterala me je da se setim dobrih vremena.

Ne možemo se zasititi ovog inspirativnog para koji nas tera da verujemo u pravu ljubav, i jedva čekamo da vidimo šta budućnost nosi za njih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs