PRELEPA TIJANA IZ SVILAJNCA OSVOJILA ČUVENOG ZAVODNIKA: Hipnotisala ga PRIRODNIM IZGLEDOM, a vrlo je neobična zbog OVOGA

Latino zavodnik Pedro Alonso je godinama u braku sa Tijanom Đorđević u koju se zaljubio na prvi pogled.

Ljubav
11:02h Autor:
PRELEPA TIJANA IZ SVILAJNCA OSVOJILA ČUVENOG ZAVODNIKA: Hipnotisala ga PRIRODNIM IZGLEDOM, a vrlo je neobična zbog OVOGA
Srpkinja zavela čuvenog španskog glumca, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ceo svet je opčinila čuvena španska serija "La Casa de Papel", a iz legendarne "bande" posebno se izdvojio po svom narcisoidnom karakteru Berlin! Zapravo, reč je o poznatom španskom zavodniku Pedru Gonzalezu Alonsu, koji na pragu 6. decenije izgleda odlično! Ali, malo ko zna da je njegovo srce ukrala jedna Srpkinja.

Pedro Alonso
foto: Carlos Dafonte/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, već godinama uživa u prelepoj romansi sa Tatjanom Đorđević iz Svilajnca, poznatijom po umetničkom imenu Tixie Jambass. Živi u francuskoj prestonici i ma vrlo zanimljivu profesiju, već dugo se bavi hipnoterapijom - to je jedinstvena metoda koja vam pruža mogućnost da se vratite kroz vreme(u podsvest koja čuva sva vaša sećanja) sve do onih situacija i dešavanja koje su izazvale negativna osećanja i pogrešne stavove u vama.

Pedro Alonso
foto: Enrique Tapia/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Prvi dan kad sam je sreo, bez flertovanja smo počeli da pričamo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu 11 dana koliko sam ja bio tamo - rekao je jednom prilikom glumac o Tatjani.

Jedno drugom su neizmerna podrška u svemu što rade, a u prilog tome govori i činjenica da su zajedno crtali ilustracije za njegov drugi roman „Libro de Filipo“.

Pedro Alonso
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu - rekao je za hrvatsku „Gloriju“ Alonso.

Pedro Gonzalez Alonso rođen je u Vigu u Španiji. Studirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu, a diplomirao je 1992. godine. Pored glume, obožava i pisanu reč, te je već druga knjiga napisana iz njegovog pera. Poliglota je i govori španski, galicijski, katalonski i engleski. Osim toga, iz prethodne veze ima 25-godišnju ćerku Uriel. ima ćerku Uriel (rođ. 1998) iz prethodne veze.

Pedro Alonso
foto: Enrique Tapia/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U 33. godini je napravio veliki zaokret u životu, jer mu se nišz anije dopadalo od onoga što je radio.

- Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam - zaključio je legendarni Berlin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs