NEVEROVATNO!

TAJNO SE UDALA TRUDNA ZA ČOVEKA SA KOJIM NI VEZU NIJE MOGLA ZAMISLITI: Ilda Šaulić pre muža obožavala 30 GODINA STARIJEG

Neverovatna ljubavna priča Ilde Šaulić pokazuje da u ljubavi ništa nije nemoguće!

Ljubav
10:19h Autor:
TAJNO SE UDALA TRUDNA ZA ČOVEKA SA KOJIM NI VEZU NIJE MOGLA ZAMISLITI: Ilda Šaulić pre muža obožavala 30 GODINA STARIJEG
Neverovatna ljubavna priča Ilde Šaulić, Foto: Printscreen Instagram - Ilda Šaulić

Ilda Šaulić je svog sadašnjeg suruga i uspešnog poslovnog čoveka Bojana Vučkovića poznavala od detinjstva, te nikako nije ni pomišljala da će upravo on posle mnogo godina postati njen muž i otac ćerkice Eme.

Dok su bili klinci, njihove porodice su se vrlo intenzivno družile, ali Ilda, jedna od najvećih dama na našoj estradi, tada Bojana uopšte nije gledala zaljubljenim očima, niti je mogla da zamisli vezu sa njim, jer je osam godina stariji, što je u tom životnom dobu predstavljalo veliku razliku.

Ali, život nam uvek priredi ono čemu smo se najmanje nadali, zar ne? Tek u zrelim godinama su pronašli ljubav jedno u drugom.

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela - istakla je svojevremeno Ilda.

Različiti ciljevi su Ildu i Bojana potpuno razdvojili, te se nisu videli godinama, dok jedna prijateljska kafa nije sve promenila.

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje.

Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam - iskrena je ova veoma otmena dama.

1 / 7 Foto: ATA Images

A iz te vrlo neobične priče rodila se velika ljubav u kojoj iz dana u dan Ilda i Bojan sve više uživaju.

- To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - zaključila je pevačica.

Ilda Šaulić, Bojan Vučković
foto: Kurir / Dragan Kadić

Naslednica Šabana Šaulica i Bojan izgovorili su sudbonosno "da" 2016. godine na veoma intimnoj ceremoniji u jednom prestoničkom restoranu. Za medije uopšte nsu govorili o svom venčanju, kome su prisustvovali samo najbliskije osobe i članovi porodice.

Tada je Ilda već bila u poodmakloj trudnoći, a njihova ćerkica Ema se rodila posle samo dve nedelje od svadbe.

Da za njihovu ljubav ne postoje granice pokazuje i život koji vode na relaciji Amerika - Srbija. Naime, kako Bojan ima razvijen posao u dalekoj zemlji, dešava se da i po nekoliko meseci borave u inostranstvu.

A čini se da Ildi to ne pada teško, jer ona tamo ima drugu profesiju, koju takođe puno voli. Kao teniski instruktor uči mališane tehnikama ovog sporta, inače njene velike mladalačke strasti.

Kralj narodne muzike bio je oduševljen zetom

Nije krio radost što je baš on postao muž njegove mezimice Ilde.

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban, a Ilda je kasnije priznala da je Šaban zavoleo pecanje upravo pored Bojanovog oca.

Ilda je 15 godina bila u ljubavi sa 3 decenije starijim muškarcem

Pre nego što je srela Bojana i shvatila da je on ljubav njenog života, Ilda je bila ludo zaljubljena u prilično starijeg gospodina. Veza je počela dok je pevačica bila u ranim dvadesetim.

Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

Ona je priznala da su svi očekivali da će se ona udati za ovog muškarca, ali su se ipak rastali - prijateljski.

Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – istakla je Ilda neporedno posle raskida.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs