nEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA

"BIO JE TINEJDŽER, A JA BAŠ MALA": Ilda Šaulić se tajno udala trudna za osobu sa kojom nije mogla NI VEZU DA ZAMISLI

Neobična ljubavna priča naslednice Šabana Šaulića vraća veru u prave emocije!

Ljubav
18:47h Autor:
"BIO JE TINEJDŽER, A JA BAŠ MALA": Ilda Šaulić se tajno udala trudna za osobu sa kojom nije mogla NI VEZU DA ZAMISLI
Neobična ljubavna priča naslednice Šabana Šaulića, Foto: Instagram / Ildasaulic

Ilda Šaulić, naslednica legendarnog pevača narodne muzike Šabana, nedavno je obeležila šestu godišnjicu braka sa suprugom Bojanom Vučkovićem. Međutim, iako su se poznavali odmalena, tek u zrelim godinama su pronašli ljubav jedno u drugom.

Ilda Šaulić, Bojan Vučković
foto: Kurir / Dragan Kadić

Dok su bili klinci, njihove porodice su se vrlo intenzivno družile, ali Ilda tada Bojana uopšte nije gledala zaljubljenim očima, niti je mogla da zamisli vezu sa njim, jer je osam godina stariji, što je u tom životnom dobu predstavljalo veliku razliku. Ali, život nam uvek priredni ono čemu smo se najmanje nadali, zar ne?

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela - istakla je svojevremeno Ilda.

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

Različiti ciljevi su Ildu i Bojana potpuno razdvojili, te se nisu videli godinama, dok jedna prijateljska kafa nije sve promenila.

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam - iskrena je ova veoma otmena dama, a neka od njenih prelepih izdanja možete pogledati na slikama ispod:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

A iz te vrlo neobične priče rodila se velika ljubav u kojoj iz dana u dan Ilda i Bojan sve više uživaju.

- To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - zaključila je pevačica.

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

Naslednica Šabana Šaulica i Bojan izgovorili su sudbonosno "da" 2016 godine na veoma intimnoj ceremoniji u jednom prestoničkom restoranu. Za medije uopšte nsu govorili o svom venčanju, kome su prisustvovali samo najbliskije osobe i članovi porodice.

Tada je Ilda već bila u poodmakloj trudnoći, a njihova ćerkica Ema se rodila posle samo dve nedelje od svadbe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs