NEVEROVATNO!

DEVOJKA SE UDALA ZA SILOVATELJA ZNAJUĆI ŠTA JE POČINIO: Život sa njim OVAKO OPISUJE, ispovest je ZAPREPASTILA sve žene

Džema Morgan se udala sa Amerikanca koji je izvršio silovanje kao baš mlad dečko, a njene reči su zaprepastile mnoge žene!

Ljubav
17:28h Autor:
DEVOJKA SE UDALA ZA SILOVATELJA ZNAJUĆI ŠTA JE POČINIO: Život sa njim OVAKO OPISUJE, ispovest je ZAPREPASTILA sve žene
Ispovest žene koja se udala za silovatelja u zatvoru, Foto: Printscreen TikTok - Gemma Morgan

Britanka Džema Morgan (31) je upoznala supruga Amerikanca Lionela Vaskeza (31) preko svoje učiteljice španskog jezika, koja je zapravo majka njenog partnera. I to vam ništa ne bi zvučali čudno, međutim, ovaj muškarac je 2011. godine osuđen za silovanje i trenutno je na odsluženju 20-godišnje kazne u zatvoru.

- Još uvek osetim leptiriće u stomaku svaki put kad on nazove ili kad vidim njegovo ime u poruci. Ljubav između dvoje ljudi može da procveta bez obzira na to ko ste i šta ste uradili - kaže Morgan.

Zatvor
foto: Profimedia

Naglašava da uopšte ne misli da je njen muž nevin osuđen, već ne želi da se osvrće na ono što je radio u prošlosti, jer smatra da se promenio. Lionela je upoznala 2021. godine, kada je upisala kurs španskog jezika na internetu. Tada joj se profesorka spomenila da ima sina njenih godina i koji je trenutno u zatvoru. Nakon tog saznanja, Morgan je odlučila da mu napiše poruku. Dve godine kasnije su se i venčali.

- Odmah smo se povezali jer imamo isti smisao za humor. Oboje volimo muziku 90-ih i iste filmove - priseća se Džema.

Nakon nekoliko meseci razmenjivanja poruka par je počeo da razgovara preko telefona, a u jednom od razgovora joj je Vaskez, na njeno insistiranje detaljno opisao svoj zločin zbog kojeg nije na slobodi.

Džema Morgan, Lionel Vaskez
foto: Printscreen TikTok - Gemma Morgan

- U početku sam mislila kako je to vrlo ozbiljna stvar za koju bi trebao dugo da bude u zatvoru, ali sada shvatam da je bio jako mlad, a i da se tokom godina u zatvoru rehabilitovao - rekla je.

Sa druge stane, Lioner je istakao da nije mogao ni da zamisli da je takvu ženu pronaći.

- Ona je žena kakvu nisam zamišljao ni u najlepšim snovima. Ljubav nikoga ne čeka, radujem se izlasku i životu sa osobom koja me upotpunjuje - izjavio je mladoženja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs