PRISTALA JE NA TROJKU SA NJEGOVOM DRUGARICOM A ONDA SE GORKO POKAJALA: Nije ni slutila šta će se desiti nakon toga

Žena iz Britanije podelila je svoje priču o intimnom odnosu u troje i zbog čega se pokajala

Ljubav
21:38h Autor:
PRISTALA JE NA TROJKU SA NJEGOVOM DRUGARICOM A ONDA SE GORKO POKAJALA: Nije ni slutila šta će se desiti nakon toga
Pristala na intimne odnose sa muževljevom prijateljicom pa se pokajala, Foto: Shutterstock

Trojac u krevetu tema je o kojoj se puno raspravlja. Neki ljudi ni ne sanjaju o tome, dok dok drugi toliko priželjkuju navedeno iskustvo da razmišljaju o davanju ultimatuma svom partneru.

Ako ipak pristanete da na taj način začinite svoj intiman život, postavlja se pitanje pronalaženja treće osobe. Gde je tražiti? U nekom kafiću? Možda razmisliti o prijatelju ili nekom s kim ste pre izlazili? I što se događa posle? Hoće li se stvari zakomplikovati?

Mnogi parovi misle da će im treća osoba žačiniti intimni život
Mnogi parovi misle da će im treća osoba žačiniti intimni život foto: Shutterstock

Prija, čitateljka britanskog "Huffingtonposta" našla se u dilemi nakon se*sa u troje, pa je rešila da svoje iskustvo podeli i zatraži savet.

"Moj muž odbija da prestane da komunicira sa ženom s kojom smo bili u krevetu u troje”, iznela je Prija problem, koji je usledio nakon odnosa.

"Reč je o prijateljici mog muža. Shvatila sam da su u stalnom kontaktu nakon noći u troje i rekla mu da prestane da komunicira s njom. Nekoliko meseci kasnije rekao mi je da je nastavio dopisivanje i da su se videli dva puta, ali da tu nije bilo ništa, jer su sada samo prijatelji. Bila sam besna... Naše poverenje potpuno je uništeno, prestalo je da postoji. Kad sam ponovo rekla kako želim da prekine svaki kontakt s njom, odbio je. Rekao je kako će mi dokazati da su samo prijatelji, da ne želi da bude s njom niti ona s njim, ali i kako ne želi da prekine kontakt", požalila se Prija.

Prijin partner i dalje komunicira sa prijateljicom
Prijin partner i dalje komunicira sa prijateljicom foto: Shutterstock

Priznaje kako ne misli da je njen partner vara, ali oseća da je ne poštuje jer se protivi njenim željama.

“Verujem mu da su samo prijatelji, ali sve to mi se čini kao veoma klizav teren, a već smo prošli kroz toliko toga zbog nje. Povređena sam što uopšte reskira”, iskrena je bila Prija.

Da li je njen muž u pravu? Treba li da se ljuti što njen partner još uvek razgovara sa ženom s kojom su zajedno završili u krevetu? Sve su to pitanja na koje je Prija tražila odgovor.

Seks u troje može da naruši odnos između partnera tvrde stručnjaci
Seks u troje može da naruši odnos između partnera tvrde stručnjaci foto: Shutterstock

Savetnica za veze Džordžina Smit razume da se Prija teško snalazi u novonastaloj situaciji, a potpuno su joj jasni i bes i tuga koje oseća.

“Ovaj primer je zaista sjajan podsetnik kako o pozivanju bilo koga drugoga u seksualni život para prvo treba detaljno raspraviti i unapred dogovoriti granice. Svako od partnera ima pravo da izrazi zabrinutost oko prijateljstva van veze i mora da razmišlja kako će se ono reflektovati na njihov odnos bez da njihov partner reaguje obrambeno. To je posebno vidiljivo u ovom slučaju kad je nesigurnost razumljiva, s obzirom na prelazak seksualnih granica koje su se već dogodile”, kaže Džordžina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ljubavseks