uživaju u ljubavi

MUŽ SRPSKE MONIKE BELUČI BIO JE VELIKA MISTERIJA: Vešto ga je krila, a on je jednim potezom stekao ogromnu popularnost

Svi se pitaju kako ikako izgleda muž prelepe srpske Monike Beluči, a ona ga sve do sada vešto čuvala samo za sebe.

Ljubav
17:48h Autor:
MUŽ SRPSKE MONIKE BELUČI BIO JE VELIKA MISTERIJA: Vešto ga je krila, a on je jednim potezom stekao ogromnu popularnost
Kako izgleda muž srpske Monike Beluči?, Foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija

Glumica Mariju Petronijević, naša Monika Beluči, kako je mnogi u medijima nazivaju, skorz se povukla iz javnog život. Uživa u životu na selu sa svojim suprugom, čiji indentitet je vešto skrivala od drugih. Naime, radi se navodno o vrlo imućnom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), inače IT stručnjaku.

Lepu Mariju, koja ponosno ističe svoje bore, su svi zavoleli u ulozi doktorke Ivane u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“. I iako se ona trudila sve ove godine da sakrije muža, upravo je on objavio njihov selfi na Instagramu.

- Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par - samo je jedan od niza divnih komentara na račun ovog para koji se odlučio za seoski život, daleko od gradske gužve.

Marija i Milinko su već dugo u skladnom braku, a o njihovom odnosu se nije mogla čuti nijeda loša reč. Kao kruna njihove ljubavi je stigao sin, kojieg je glumica donela na svet prošle godine.

Isaković je javnosti postao poznat pre više od jedne decenije kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama, nadajući se da će ih uzeti baš oni kojima su preko potrebni. Isticao je da je njegov cilj da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu. jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - bio je iskren Milinko.

Naglasio je svojevremno da je sve ono što čovek čini, zapravo, posledica traganja za vlastitom srećom.

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - zaključio je ovaj humanitarac, koji, takođe, nikada javno nije govorio o ljubavi sa prelepom dramskom umetnicom.

Pogledajte u našoj fotogaleriji zašto Mariju nazivaju našom Monikom Beluči:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs