sijaju od sreće

BRITANSKI GLUMAC OŽENIO SRPKINJU PA NAVUKAO GNEV MAJKE: Danas blistaju u elegantnom izdanju i ne haju

Glumac Kristijan Bejl pojavio se na filmskoj premijeri u Londonu sa suprugom Sandrom u elegantnom izdanju.

Ljubav
13:27h Autor:
BRITANSKI GLUMAC OŽENIO SRPKINJU PA NAVUKAO GNEV MAJKE: Danas blistaju u elegantnom izdanju i ne haju
Kristjan Bejl i Sandra Blažić zablistali na premijeri filma, Foto: Profimedia

Slavni glumac Kristijan Bejl pojavio se na filmskoj premijeri u Londonu, u pratnji supruge Sandre Sibi Blažić. Glumac je odigrao jednu od glavnih uloga u dramskom filmu "Amsterdam", te je tim povodm i bio na premijeri.

Par se pojavio u elegantnom izdanju. Glumac je nosio crno odelo, dok se Sandra odlučila za dužu, usku crnu haljinu koja se istakla providnim crnim rukavima.

Kristijan Bejl i Sandra Blažić
foto: Profimedia

Njihova ljubavna priča veoma je interesantna, dok je Kristijan pokazao da mu je supruga iznad svega. Sandra je jedno vreme bila asistentkinja glumici Vinoni Rajder koja je bila odgovorna za njihovo poznanstvo.

Naime, njih dvoje sreli su se kod Vinone na neformalnom druženju koje je bilo organizovano u glumičinom vrtu. Prema njihovim rečima, odmah su se zaljubili jedno u drugo.

Kristijan Bejl i Sandra Blažić
foto: Profimedia

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo smo krili našu vezu, a na venčanju u Las Vegasu smo hteli imati Elvisovog dvojnika. Nažalost, nismo uspeli pronaći nijednog", rekao je glumac jednom prilikom povodom njihovog venčanja.

Njihov brak važi za jedan od najstabilnijihož. Glumac često ističe da iza njegove uspešne karijere stoji upravo supruga Sandra koja mu pruža neizmernu podršku.

'Znate, uloga se stvara puno pre početka snimanja. Zato je moja žena često bila udata za 'drugog muškarca'. U našem braku bio sam dvadesetak različitih muškaraca i moram priznati da to nije lako podneti. Zato svoj uspeh dugujem svojoj ženi Sibi" rekao je Bejl.

Kristijan Bejl i Sandra Blažić
foto: Profimedia

Brak su krunisali decom, ćerkom i sinom. Dok njih dvoje uživaju u svom braku, šuškalo se da njegova majka i sestra ne podržavaju njihov odnos.

Jednom prilikom je navodno došlo do velikog obračuna između njihm kada je njegova majka vređala Sandru. Glumac je to pokušao da spreči, te je napao svoju majku nakon čega se napao u policijskoj stanici.

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

Ispostavilo se da nije došlo do fizičkog obračuna, te da je glumac imao samo burnu reakciju. Navodno je do svađe došlo zbog glumčeve odluke da pređe u pravoslavnu veru.

Bračni par neguje tradicionalne pravoslavne običaje, a toj kulturi uče i svoju decu. Glumac ima želju da njegova deca uče srpski, dok se u njihovoj kući često može čuti taj jezik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs