PRAVI DŽENTLMEN!

SLAVNI GLUMAC NE PRIČA SA MAJKOM I SESTROM 14 GODINA ZBOG SUPRUGE: O njegovom dokazu ljubavi se i danas priča (FOTO)

Nema ništa lepše od toga kada čovek stane čvrsto iza žene koju voli! Ali, to ne bi trebalo da dovede do potpung raskola u okviru šire porodice, zar ne?

Ljubav
22:44h Autor:
SLAVNI GLUMAC NE PRIČA SA MAJKOM I SESTROM 14 GODINA ZBOG SUPRUGE: O njegovom dokazu ljubavi se i danas priča (FOTO)
Foto: Profimedia

Naime, ljubavna priča holivudskog šmekera Kristijana Beljla nas podseća da treba da pristanemo isključivo na prave džentlemene i ni na šta manje! On zbog svoje supruge Srboslave Sibi Blažić ni dan-danas ne priča sa sestrom i majkom.

Iako su harmonični porodični odnosi nešto prema čemu svi težimo, Krijstijan već 14 godina ne priča sa najbliskim osobama iz svoje familija, jer nikako ne može da im pređe preko užasnog ponašanja prema njegovoj supruzi!

Prema rečima stranih medija, Bejl je 2008. godine je bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo, jer su ružno pričali o Sandri.

Kristijan Bejl i Sandra Blažić
foto: Profimedia

Vređali su je jer je Srpkinja, i nazivali je pogrdnim imenima. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči jer su one krivile upravo Sandru da je ona ta koja glumcu brani da pomaže svoju porodicu.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - rekla je jednom prilikom Bejlova majka.

Kristijan Bejl, Sibi Blažić
foto: Profimedia

Njegova porodica nije odobravala ovu vezu, a nakon brojnih svađa, Bejl se odrekao majke i sestre i izbacio ih iz kuće. A kako bi dokazao ljubav Srboslavi, prešao je u pravoslavlje!

Njihov brak važi za jedan od najskladnijih u Holivudu. Glumac, koga zovu kraljem transformacija, je u gotovo svakom intervjuu priznao da danas ne bi bio tu gde jeste da nije bilo upravo Sibi.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl.

Kristijan Bejl

Sa suprugom Srboslavom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.

Ko je, zapravo, supruga slavnog holivudskog glumca?

Sandrini roditelji pre više od šest decenija napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Srboslavu su dobili 1970. godine. Bavila se manekenstvom, pre nego što je upoznala glumca i započela sa njim vezu.

A priča kako je upoznala Bejla može da posluži kao scenario za zanimljivu romantičnu komediju. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

Šuškalo se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje. Potom je utehu pronašao u glumici Samanti Matis.

Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju, verovali ili ne, Sandru Blažić! Ona je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interrupted" i "Autumn In".

Bejl je inače 4 godine mlađi od Blažićeve, a od prvog dana postali su nerazdvojni da bi se venčali 2000. Las Vegasu.

Međutim, prijatelji glumca govorili su da njihov brak nije bio toliko idiličan, ponajviše zbog Bejlove prgave naravi.

Sa druge strane, Sandrin otac Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik.

Kristijan i Sandra su zaljubljeni, defintivno, kao prvog dana! Pogledajte u galeriji njihove zanimljive momente:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs