LJUBAV JE IPAK JAČA OD SVEGA

SVE PIKANTERIJE IZ BRAKA MIROSLAVA ILIĆA I NJEGOVE GORDANE: Varao je, dobio sina sa ljubavnicom, a ona mu sve praštala!

Gordana i Miroslav Ilić nikada nisu krili da imaju turbulentan brak, ali je naposletku ljubav ipak pobedila

Ljubav
19:38h Autor:
SVE PIKANTERIJE IZ BRAKA MIROSLAVA ILIĆA I NJEGOVE GORDANE: Varao je, dobio sina sa ljubavnicom, a ona mu sve praštala!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vest da je stigla presuda u kojoj piše da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića šokirala je mnoge. Mirjana, sa kojom je prevario svoju suprugu Gordanu nije krila sreću što se sve konačno završilo, dok je Miroslav kratko poručio:

- Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne želim da komentarišem to - rekao je Ilić.

Brak Miroslava Ilića i Gordane obeležile su brojne pikanterije, a evo kako je sve počelo:

Gordana i Miroslav Ilić nikada nisu krili da imaju turbulentan brak, ali je naposletku ljubav ipak pobedila.

Pet decenija duga karijera Miroslava Ilića započela je hit pesmom „Voleo sam devojku iz grada“, koju je snimio 1972. Imao je samo 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost.

Ipak, godinu dana duže od muzičkog, traje njegov bračni staž. Sa dve godine mlađom suprugom Gordanom venčao se 1971. godine.

"Majka Milica nije bila srećna što sam napustio studije elektrotehnike u Skoplju i mlad se oženio," priznao je jednom prilikom.

Miroslav i Gordana u braku su dobili ćerku Mariju i sina Marka. U penzionerskim danima, kao svaki baba i deda, uživaju u trenucima koje provode sa unucima Strahinjom i Predragom.

U vreme najveće popularnosti „slavuj iz Mrčajevaca“ često je bio na udaru tabloida, ispostaviće se ne bez povoda.

Problemi sa alkoholom

U vreme kada je bio na vrhuncu svoje karijere, Miroslav je mnogo pio alkohol. Zbog toga je jedne prilike došlo do nesporazuma između njega i Rake Đokića, a posvađao se i sa Vukasom, te demolirao kompletnu prostoriju „ZAM“-a. O tome je pisala cela jugoslovenska štampa i izbio je veliki skandal. I privatni život Miroslava Ilića zapao je u krizu, te je bio na ivici da se razvede sa svojom suprugom Gordanom. U tom trenutku, Radmila Todorović Babić piše pesmu „Tebi“ i daje je Miroslavu. Ova pesma pomogla mu je da sačuva svoj brak, ali i da mu karijera ponovo krene uzlaznom putanjom.

"Nisam bio cvećka, dane i noći sam provodio u kafani i trošio nemilice. Nisam podnosio alkohol, imao sam nezgodnu narav. Svađao sam se sa svima, a znao sam i da se potučem i lomim. Zbog mog alkohola bio sam na ivici razvoda. Od 1989. ne pijem, zakleo sam se svetom Đorđu da neću."

Miroslav Ilić
foto: ATA Images

Gordana je kao lavica sve izdržala i očuvala dom.

Gordana Ilić ostala je uz supruga i kada se iz Amerike oglasila njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, tvrdeći da je pevač otac njenog sina Devina. Proces dokazivanja očinstva godinama je bio na sudu. Dok je Ilići odbijao da prizna sina, Mirjana je tvrdila da je Devin njegovo dete što je danas i utvrđeno.

Ljubav Mirjane Antonović i Miroslava Ilića

Ljubav Mirjane Antonović i Miroslava Ilića je, prema njenim rečima, počela 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Mirjana je otkrila detalje njihovog prvog razgovora, pa mnoge ostavila bez reči. Navodno, ona je planirala i budućnost s Ilićem, kom je supruga pretila i da će mu presuditi.

„Naglasio mi je da nije srećan s njom"

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije srećan, jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - počela je svoju priču Antonovićeva.

Mirjana Antonović
foto: ATA Images

Kada je saznala da je u durgom stanju, Ilić je bio jednako iznenađen.

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda - tvrdi ona.

Trenutak kada se sve promenilo bio je kada su se supruga i ljubavnice čule telefonom.

- Počela je da zove i preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava. Nisam želela bilo ko da nastrada. Pošto sam tad bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku - objasnila je.

Kada je rodila Devina, Miroslav je nestao bez traga. I danas je s Gordanom u braku, toliko skladnom da ga ni sudski proces za utvrđivanje očinstva nije poljuljao.

Život sa jednim od najcenjenijih pevača koje Srbija ima, iz ugla Gordane Ilić, izgledao je ovako.

"Svađali smo se oduvek, ali najčešće oko nekih sitnica u vaspitavanju dece, da li je pas na vreme izveden u šetnju, da li je nešto tamo gde sam ostavila ili nije. Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Miroslav je, tokom prepirki, uvek prvi popuštao. Ja sam tvrdoglava, dupli Ovan u u horoskopu. Obično mi kažu: „O bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom."

"Ona je gazda. Kako žena kaže, tako bude. Gordana nikada nije pogrešila, to odgovorno tvrdim," stavio je Miroslav Ilić jasno do znanja kakav je „raspored snaga“ u njegovoj kući.

Miroslav Ilić, Gordana Ilić
foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs