SASVIM ISKRENO

BRUK ŠILDS: Bila sam devica do 22. godine! Zbog OVOGA sam se plašila se*sa!

- Verujem da je pogrešno mišljenje da žene ne mogu biti seksi u zrelim godinama. Prihvatanje svog tela dolazi kasnije, uverena je slavna glumica

Ljubav
Autor:
BRUK ŠILDS: Bila sam devica do 22. godine! Zbog OVOGA sam se plašila se*sa!
Foto: Profimedia

Američka glumica i model Bruk Šilds (56) u šestoj deceniji izgleda odlično, a nedavno je progovorila o svom putu građenja samopouzdanja.

Ona je otkrila da se sada sjajno oseća u svom telu i da prihvatanje dolazi sa godinama.

- Danas živim 'u svom telu' punim plućima, više nego ikad pre', rekla je Bruk.

Bruk Šilds je imala dosta napornu godinu. Tokom vežbi koje svaki dan radi na dasci za balansiranje, nezgodno je pala i slomila butnu kost.

Nakon toga , morala je na rekonstruktivnu operaciju koja joj je ostavila ožiljak.

Nedelju dana provela je na fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji, a zatim i na kućnom lečenju. Sada je spremna da se vrati normalnim aktivnosti.

Bruk je u nedavnom intervjuu progovorila o svojoj borbi sa sobom i ljubavi prema sebi, rekavši da oseća seksepilno.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Bruk je otkrila kako misli da bi žene trebalo da se osećatju još seksepilnije i da više vole svoje telo s godinama.

- Verujem da je pogrešno mišljenje da žene ne mogu biti seksi nakon određene dobi. Prihvatanje svog tela dolazi kasnije. Sada živim u boljem skladu sa svojim telom nego ikada - ispričala je.

Glumica je dodala da su starije žene često odbačene kao nebitne u društvu, ali s godinama dolazi uteha u sopstvenoj koži.

- Moje telo se zapravo oseća kao da pripada meni. A ne mogu da kažem da sam se tako osećala u mladosti. Mislim da postoji zabluda da, ako niste sposobni za rađanje, čini se da niste bitni na svetu. Jer vi više ne održavate svet - rekla je.

Šilds je dodala da je snaga i privlačnost starenja u samopouzdanju koje žene u godinama dobijaju i spremnosti da bez izvinjena rade stvari koje pomeraju granice koje su ih nekada ograničavale.

Sada ulazimo u prostoriju i mislimo, pa, nemam šta da izgubim. U tome leži jednostavnost. Samopouzdanje je najseksepilnija stvar s kojom sam se ikada susrela - rekla je glumica.

Otkrila je da se donedavno nije osećala ugodno u svojem telu, niti u seksu, napominjući da je u njenim 20-tim preovladao strah, u 30-tim je bila fokusirana na pokušaj da se oseća i izgleda na određeni način, dok je takođe očajnički pokušavala da zatrudni.

- U svojim 20-ima sam se bojala seksa, bila sam devica do svoje 22. godine. Znate, mislila sam seksom vređam čovečanstvo jer sam katolik, nisam udata i stalno sam osećala krivicu na svojim plećima- rekla je.

U 30-ima se nije zapravo radilo o tome da budem seksi. U centru pažnje je bio optimalan rad tela kako bi stvorilo nešto novo. To je bilo poput 10-godišnjeg putovanja - zaključuje Bruk Šilds.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs