U LJUBAVI BAŠ NEMA SREĆE

JEDNA MU SE BRUTALNO OSVETILA, DRUGA UMALO DOVELA DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Svi ljubavni brodolomi Džonija Depa! FOTO

Nikako da pronađe onu pravu pored koje bi se skrasio

Ljubav
Autor:
JEDNA MU SE BRUTALNO OSVETILA, DRUGA UMALO DOVELA DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Svi ljubavni brodolomi Džonija Depa! FOTO
Foto: Profimedia

Džoni Dep koji ovih dana boravi u Beogradu, publici je poznat po brojnim ulogama. Međutim, ono što više intrigira javnost je njegov ljubavni život koji je pun uspona i padova. Iza njega su dva braka, tri veridbe, i tetovaža zbog koje se kaje.

Ove dame su obeležile njegov život: Lori Aniston Bila je sestra basiste u bendu u kom je Dep svirao, i 20. decembra 1983. oženio se šminkerkom koja mu je pomogla na samom stratu karijere. Lori ga je upoznala sa Nikolasom Kejdžom koji mu je postao prijatelj i koji mu je pomogao da dobije ulogu u filmu "Strava u Ulici brestova". Brak je trajao samo dve godine, a kao razlog razlaza su naveli "nepomirljive razlike".

Šerilin Fen Svoju drugu veliku ljubav Šerilin Džoni je upoznao tokom snimanja studentskog filma "Dummies". Ubrzo su se verili, a Šerlin se pojavila u jednoj od epizoda njegove hit serije "21 Jump street". Nakon što su se razišli, ona je dobila ulogu u kultnoj seriji "Tvin Piks".

Šerlin Fen
foto: Profimedia

Dženifer Grej Bio je veren za zvezda filma "Priljavi ples", ali se o njihovoj vezi malo zna. Ono što su mediji u to vreme tvrdili jeste da je ljubav nestala kada je Dep upoznao njegovu sledeću veliku ljubav, glumicu Vinonu Rajder.

Dženifer Grej
foto: Profimedia

Vinona Rajder Sa Vinonom se upoznao na snimanju filma "Great balls of fire" u junu 1989. godine, a vrlo brzo su postali nerazdvojni. Pet meseci nakon prvog susreta su se verili, a snimili su i prvi zajednički film "Edvard Makazoruki". Istetovirao je "Winona forever", ali je promenio u "Wino forever" posle razlaza.

"To je moja slatka osveta, zauvek će morati da me pamti, čak iako je prepravio tetovažu", rekla je ona nakon raskida.

Džoni Dep, Vinona rajder
foto: Profimedia

Kejt Mos Smatrali su ih najlepšim parom devedesetih, a čuvenu maneknku je upoznao u jenom bistrou na Menhetnu. Njihov odnos su mnogi opisali kao izrazito komplikovan od strasnih poljubaca do besnih svađa, a završili su 1998. posle četiri godine veze.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Vanesa Paradi Sa francuskom glumicom i pevačicom Džoni je bio 14 godina i ostali su zajedno do 2012. Dobili su i dvoje dece Lili-Rouz Melodi Dep (1999) i sina Džeka (2002).

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

Amber Herd Tokom snimanja filma "Dnevik opijanja" Dep je upoznao glumicu Amber Herd. Venčali su se u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, a već godinu dana kasnije objavili da se razvode. Glumica ga je optužila za zlostavljanje, a u javnost su procurele njene fotografije na kojima se modrog lica krije od novinara. Razvod s Amber Herd ga je koštao više od sedam miliona dolara, što je, uz kompulsivno trošenje dovelo do toga da mora da počne da rasprodaje svoju imoivnu.

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs