Raskrinkani

Kompleksi svakog muškarca: 8 laži kojima vas zasipaju svaki dan!

Muškarci se osećaju moćnije ako spomenu da su finansijski dobro situirani
Ljubav i zavođenje
01:50h Autor:
Kompleksi svakog muškarca: 8 laži kojima vas zasipaju svaki dan!
Foto: Shutterstock

Gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori sa bar jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena!

Evo čega se jači pol stidi i zbog toga najčešće ne govori istinu kada ih žene pitaju o ovim temama:

1. Godine

I dok u tinejdžerskim danima, kako bi osvojili devojku, lažu da su bar pet godina stariji nego što jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako ali sigurno postaju tridesete.

2. Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama, pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte sa potpeticama.

Najslabija tačka svakog muškarca: Znate li šta je Napoleonov kompleks?

3. Novac

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme, kada je spoljašnjost privlačnija od unutrašnje lepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga se muškarci osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. Nega

Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke, sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

Jedino što vam je potrebno za savršen ten: Zlatna maska Indije za potpuno čisto lice!

5. Kilogrami

Težina je svakako nešto o čemu većina žena ne želi da priča, a ako je to potrebno, bez grižne savesti će izreći laž. Slično je i sa muškarcima, ali u oba smera - istraživanja su pokazala da će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

6. Seks

Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama provuče i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno "takmiče".

7. Veličina penisa

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati, jer je za muškarce od pamtiveka veličina polnog organa dokaz muškosti.

8. Masturbacija

Šta god vi mislili o svom partneru, morate biti svesne da 99 odsto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa, nemojte ništa ni da pitate na tu temu.

Tajne koje žene kriju kao zmija noge: Muškarci, pazite se!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs