Neobično

Umesto dlana, ona gleda u zadnjicu i proriče: Da li vas stvarno zanima budućnost?

Žena po imenu Sem Ejmos, kao profesionalni gledač zadnjica, odnosno na engleskom “rumpologist”, gostovala je u jutarnjem programu na kanalu ITV, gde je pričala o Keli Bruk gledajući u sliku njene zadnjice
Zanimljivosti
22:46h
Umesto dlana, ona gleda u zadnjicu i proriče: Da li vas stvarno zanima budućnost?
Foto: Shutterstock

Pojedini ljudi iz dlana mogu da vam pročitaju koliko dugo ćete živeti ili koliko dece imate, šta vas čeka u budućnosti. Ali u Velikoj Britaniji postoji jedna žena – Sem Ejmos, koja sve to vidi kada okrenete leđa!

Ona je, kao profesionalni gledač zadnjica, odnosno na engleskom “rumpologist” gostovala u jutarnjem programu na kanalu ITV, gde je pričala o Keli Bruk gledajući u sliku njene zadnjice.

Sem je ovu veštinu savladala gledajući u to što gleda i iz čega “gata”, a kada su je voditelji upitali šta njoj zadnjice govore, rekla je da joj otkrivaju karakter osobe.

Voditeljka Holi Viloubi joj je tada pokazala sliku zadnjice Keli Bruk, a onda je Sem prokomentarisala: “Vidim mogućnost odlaska u Ameriku, novu vezu, prošla je kroz veliku transformaciju prošle godine, a sada mislim da je spremna za novu romansu u svom životu”.

Voditeljka ju je upitala kako to zna, “možda uz pomoć Gugla?”, a Ejmosova je rekla: “Ne, nego desna strana zadnjice mi govori prošlost, a leva budućnost”.

“Kaže mi da će ići u Ameriku”.

Voditelji su je kasnije testirali “živim” zadnjicama i svakome od njih je rekla po nekoliko reči koje su oni, mahom, potvrdili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs