sve će im ići od ruke

Zima za pamćenje: Ova 3 horoskopska znaka će imati ludačku sreću u ljubavi i poslu!

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, ova zima će vam biti ispunjena poslovnim uspesima i srećom u ljubavi

Zanimljivosti
17:51h Autor:
Zima za pamćenje: Ova 3 horoskopska znaka će imati ludačku sreću u ljubavi i poslu!
Foto: Shutterstock

Bez obzira da li volite hladne dane i sneg ili ste ljubitelj leta, ovu zimu ćete posebno pamtiti ako ste rođeni u znaku Vodolije, Ribe ili Bika.

Naime, pred vama su meseci u kojima ćete zablistati u svom najboljem izdanju i u kojima ćete zračiti posebnim sjajem, a zvezde će vam se poklopiti i u poslovnim prilikama i ljubavnim odnosima.

Vodolija

Zimski period Vodoliji donosi puno izazova koji će im ulepšati hladne zimske dane. Ako ste rođeni u ovom znaku, ova zima će vam biti sve, samo ne dosadna jer vam zvezde predviđaju ludi provod i puno zabave.

Na poslu možete da očekujete sitne promene koje će vam odgovarati, a na ljubavnom planu sve će prštati od strasti i energije, pa zabave neće nedostajati ni u vašem odnosu s partnerom. Slobodne Vodolije i će nakon praznične sezone upoznati osobu koja će ih zainteresovti - u svakom pogledu!

Ulazimo u godinu Svinje: Kineski horoskop predviđa nove šanse za uspeh, evo šta nas još očekuje!

foto: Profimedia

Ribe

Ako ste pripadnica ovog horoskopskog znaka, ove zime ostavićete sve nedoumice i strahove i krenuti u nove pobede. Krajem decembra možete očekivati pozitivne promene u raspoloženju, ali i u odnosu ljudi prema vama.

Kad je u pitanju posao, januar će vam doneti nove prilike koje nećete moći propustiti. Na ljubavnom planu očekuje vas zima puna ljubavi.

Naime, slobodnim pripadnicama ovoga znaka smeši se velika ljubav, a za one koji su u vezi ovo je idealan trenutak za sledeći korak - bilo da je reč o zajedničkom životu, veridbi, braku, deci ili nečemu što planirate napraviti s partnerom.

Bik

Bikovima se ove zime sve vrti oko porodice. Bilo da imaju svoju svoju decu i supruga ili žive s roditeljima, braćom i sestrama, ovo je period u kojem će se najviše posvetiti upravo njima. I pritom biti vrlo srećni!

Ako ste u znaku Bika, u narednim mesecima ljubav će vam biti nadahnuće i vodićete se emocijama. Upravo ljubav će biti vaš pokretač koji će ti obeležiti celu zimu i učiniti je najboljom ikad. Početkom februara očekuje vasveliki poslovni uspeh i finansijska dobit.

Savršeni novogodišnji pokloni za svaki horoskopski znak: Oborićete s nogu svoje najmilije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs