Astro prognoza

Dnevni horoskop za 16. novembar: Bikovi su nesigurni!

Ovnovi nisu emotivno zadovoljni, vreme je da Blizanci naprave veći pomak

Zanimljivosti
14:25h Autor:
Dnevni horoskop za 16. novembar: Bikovi su nesigurni!
Dnevni horoskop za 16. novembar 2018, Foto: Adria Media TV

OVAN

Naglašena je kod nervoza i neka nesigurnost kod vas, moguće je da ne umete adekvatno da se postavite na poslu. Emotivno niste zadovoljni, osećate se nekako prazno. Mogući su problemi sa očima. Posavetujte se sa oftamologom.

BIK

Nesigurni ste u odluku koju ste doneli i to na polju posla može da vam donese samo nepovoljnosti i probleme. Emotivna situacija nije povoljna za vas. Osećate da ste veoma nezadovoljni. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Imate puno snage koju želite maksimalno da posvetite svom poslu. Pred vama je faza u kojoj možete da napravite veći pomak. Otvoreno ćete pokazati svoje interesovanje prema simpatiji. Jaki ste i zdravi, dobro se osećate.

RAK

Nervoza vas prati, pa možete da pravite razne greške na poslovnom polju. Budite bviše posvećeni stvaranju bolje koncentracije. Distancirali ste se od voljene osobe i nije vam lako da popravite odnos. Leđa i kičma su vam osetljivi.

Najpreciznije karte predviđaju sudbinu: Nepogrešivo otkrivaju šta čeka svaki astro znak tokom novembra!

foto: Shutterstock

LAV

Možete da se nadate pozitivnom danu tokom kog ćete ostvariti sve planove koje imate u vezi posla. Osećate se dobro pored partnera kojeg iskreno volite. Jedno ste drugome jako posvećeni. Prija vam bavljenje sportom.

DEVICA

Možete imati neki manji nesporazum sa kolegama ali ćete uspeti da razrešite neprijatne situacije na ovom polju. Otvara vam se mogućnost da uđete u novui ljubavnu vezu sa osobom koja vam pokazuje interesovanje. Glavobolja.

VAGA

Možete da očekujete manje nesporazume po pitanju vaših poslovnih planova. Važno je da nadređenima sve lepo objasnite. Povoljan je dan za početak ljubavne veze. Pazite na bešiku. Mogući su problemi sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Imaćete više poslovnih obaveza nego što ste očekivali i to će vam stvarati određeni pritisak i nervozu. Očekuje vas miran dan kada je u pitanju emotivno polje. Ne bi trebalo da dođe do većih problema. Moguć je pad imuniteta.

3 najsrećnija horoskopska znaka: Za njih je život pesma!

foto: Shutterstock

STRELAC

Možete da očekujete povoljan dan. Poslovi vam idu generalno stabilno i nemate probleme na ovom polju. Nova ljubav vam ulazi u život sada kada možda za nju niste sasvim spremni. Osećate se jako dobro.

JARAC

Možete da očekujete da će vam pokretanje privatnog posla otvoriti nove pozitivne mogućnosti i veću zaradu. Sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite jako povoljnu emotivnu situaciju. Mogući su problemi sa lošim varenjem.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete danas uspeti da postignete dogovor koji će vam u budućnosti biti značajan. Očekuje vas poznanstvo sa osobom rođenom u nekom od vatrenih znakova- Lav, Ovan ili Strelac. Zdravlje je sasvim dobro.

RIBE

Uspećete da ostvarite svoje zamisli. Očekuje vas povoljan period ako ste u planu imali putovanje. Vaša veza ne ide onako kako ste se nadali. Osećate razočarenje u velikoj meri na polju ljubavi. Hronični problemi vas muče.

Tajna moć horoskopskih znakova: Bik je kuvar za medalju, Devica je detaljista!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs