Saznajte

Najpreciznije karte predviđaju sudbinu: Nepogrešivo otkrivaju šta čeka svaki astro znak tokom novembra!

Gatare od davnina proriču sudbinu i otkrivaju šta će vam se desiti u budućnosti gledajući u karte, pa se ta praksa zadržala do dana današnjeg. Saznajte šta vas očekuje tokom novembra 2018. godine

Zanimljivosti
Autor:
Najpreciznije karte predviđaju sudbinu: Nepogrešivo otkrivaju šta čeka svaki astro znak tokom novembra!
Foto: Shutterstock

OVAN

PORUKA - NEISKRENOST - LOPOV

Ljubav

Dragi Ovnići, nemojte biti nevaljali! Ukoliko imate partnera, nije lepo da flertujete sa strane, nije fino da razmišljate o drugim osobama, pa čak ni onda kada su one neodoljive! Slatko zabranjeno voće može očas posla da ostavi gorak ukus u ustima! U novembru imate priliku da unapredite i popravite odnos sa partnerom, nemojte da je prokockate! Usamljenima – više pripadnika suprotnog pola se trenutno muva oko vas, pokušavajući da vas osvoji. Neki od njih su iskreni a neki ne baš toliko i imaju želju samo da vas zavedu...Vaše je da ih prepoznate, da otkrijete ko vam nudi pravu ljubavnu priču, a ko želi samo avanturu i kratkotrajnu zabavu!

Posao

Sa novcem ćete pomalo brljati. Pada će vam na pamet kojekakva besmislena ulaganja, a i bićete u fazonu troškarenja. Poslušajte savet – nije ovo period da se opuštate, već vreme u kojem prema svojim finansijama morate biti odgovorni! Generalno gledano – mesec u kojem možete voditi neke razgovore iza zatvorenih vrata, tajne dogovore. Bićete jako kreativni i inspirisani, puni novih ideja!

Zdravlje

Mlađi Ovnovi mogu u drugom delu meseca imati nešto slabiji imunitet. Stariji – obratite pažnju na vene, krvne sudove, trudite se da budete odmorni i naspavani.

BIK

SUDIJA - PORUKA - POSETA

Ljubav

Ono što je izuzetno lepo, a vezuje se za novembar jeste da će slobodni Bikovi ipak odlučiti da daju priliku jednoj osobi koja se mota oko njih, možda već mesecima. Imate savršenu komunikaciju i svesni ste da je zainteresovana za vas, ali jednostavno – kao da vi niste bili spremni za taj odlučujući korak. No, sada te brane u vama pucaju i ako ne pre, a ono krajem meseca dolazi do ljubavnog susreta. Rešili ste da sebi date šansu da ponovo volite. Oni koji su u vezama i brakovima imaće dosta dobar mesec pred sobom. Jedino važno jeste da budete maksimalno otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

Posao

Možda nećete uspeti da stabilizujete svoje finansije, ali ćete ipak proći bolje nego u dužem prethodnom vremenskom periodu. U novembru neke od vas očekuje bitan razgovor oko posla, pa ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se aktivirate. Dosta živ i ispunjen aktivnostima period, sa više komunikacije, sastanaka, novih poslovnih poznanstava. Više se usmerite na odnos sa kolegama.

Zdravlje

Manji padovi energije i povremene tegobe koje se vezuju za lumbalni deo kičme, ruke, noge, vrat. Prehlade u drugom delu novembra.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

BOLEST - VESELJE - UDOVICA

Ljubav

Mnogo je oko vas onih koji su željni avanture, lakih priča ili samo povremenih susreta sa vama. Nije to nikakav problem, i treba se opušteno zabaviti s vremena na vreme, ali zapitajte se da li je to ono što zaista želite. Ukoliko se okrenete samo tim „lakim ljubavisanjima“ itekako se može dogoditi da kraj novembra dočekate usamljeniji nego što ste bili. Neko je blizu vas, pokušava da skrene vašu pažnju na sebe, ali je moguće da tu osobu doživljavate samo kao prijatelja. Možda je vreme da „progledate“? Oni u vezama i brakovima imaju pred sobom nestabilan mesec, ispunjen usponima i padovima.

Posao

Dosta će se odgovornosti i posvećenosti obavezama očekivati od vas tokom novembra. Nemojte poslu pristupati olako, ne odugovlačite i proveravajte sebe. Neki od vas su se pomalo umorili od trenutnog posla i u potrazi su za promenama. Ne žurite i ne jurite prilike, pustite ih da one same dođu do vas, što je najizvesnije u drugoj dekadi meseca. Po pitanju finansija – dobri prihodi, ali dosta troškova i rashoda.

Zdravlje

Problemi sa žlezdama, hormonima, kod nekih i sa krvnom slikom – ali će se ovo uglavnom odraziti na stariju populaciju.

RAK

SMRT - LJUBAVNICA - DETE

Ljubav

Ono što je divno jeste da Rakovi konačno zatvaraju poglavlje zvano „prošlost“ i okreću se na drugu stranu, puštajući nove ljubavi u svoj život. Neki od vas su shvatili da ne mogu i ne žele više da čekaju na osobu koja je dugo bila u njihovom životu i da je vreme da krenu dalje. Drugima će se istovremeno pojaviti i nova i „stara“ osoba i nakon kratkog oklevanja, ipak će dati prednost budućnosti. U svakom slučaju, ulazite u novo životno poglavlje kada je ljubav u pitanju i nemojte sputavati sebe! Oni u vezama i brakovima mogu podići odnos na viši nivo, čak i razmišljati o prinovama.

Posao

I kad je posao u pitanju očekuju vas značajni noviteti. Doduše, možete obnoviti saradnju sa osobama sa kojima ste ranije radili, ali sada pod povoljnijim uslovima. Ovo je dobar period i za nezaposlene Rakove, koji bi nakon dugo čekanja konačno mogli dobiti pravu priliku za sebe. Po pitanju finansija – iako u novembar ulazite opterećeni troškovima i dugovanjima, nećete biti nezadovoljni prihodima.

Zdravlje

Hronični bolesnici bi mogli osetiti olakšanje u drugom delu meseca. Kod mlađih Rakova – povremeno smanjen nivo energije i manji padovi imuniteta.

Ljubavni horoskop za 2019: Godina velikih i nezaboravnih dešavanja!

foto: Shutterstock

LAV

LJUBAVNICA - NEPRIJATELJ - SVEŠTENIK

Ljubav

Biće momenata tokom novembra kada ćete biti na „ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Sve ćete doživljavati kao atak na sebe i previše lično, što može dovesti do par burnih momenata, na svu sreću vrlo kratkotrajnih. Obzirom da karta Sveštenika ipak bdi nad vašim vezama i brakovima – više je nego izvesno da ćete kraj meseca ponovo biti u ljubavi i dobrom raspoloženju. Oni koji su usamljeni privući će vrlo komplikovanu, pomalo misterioznu osobu koja u vama izaziva jake strasti i želju da je osvojite. Ukoliko je to vaš izbor – ne čekajte, uključite šarm na maksimum, jer je povoljan rezultat više nego izvestan!

Posao

I pripadnike vašeg znaka očekuju velike promene u poslovnom segmentu. Osetićete priliv velike snage, ambicije će se probuditi i bićete spremni da pregazite svaku prepreku. Ne očekujte laganu pobedu i brzo stizanje do cilja, ali u vašoj je prirodi da se borite, pa izvolite! Manji zastoji u poslovanju sredinom meseca neće uspeti da vas uspore. Po pitanju finansija – sami ste sebi najveći neprijatelj.

Zdravlje

Trebali biste svakako da izbegavate stresne situacije i nerviranje. Kod starijih – više obratite pažnju na zdravlje sredinom novembra.

DEVICA

VENČANJE - VESELJE - SMRT

Ljubav

Iako ćete sa emotivnim ili bračnim partnerom imati dosta dobar odnos i razumevanje, ipak bi trebalo da se više posvetite jedno drugom u drugoj polovini novembra. Neko vaše malo lakomisleno ponašanje ili bezazleni flert partner može shvatiti pogrešno, što može doneti napete i teške momente u vašem odnosu. Ne trčite za prolaznim i kratkotrajnim zadovoljstvima, čuvajte ono što imate! Usamljene Device će biti bukvalno opsednute od strane udvarača. Pored novih osoba u vašem životu, i dalje ste pod pritiskom prošlosti koja nikako da vas pusti na miru. Razmislite na koju ćete tačno stranu da se okrenete.

Posao

Zaista ulažete sebe do maksimuma u posao. Postojeće poslovne saradnje, ali i novi projekti, novi dogovori, mnogo kontakata i susreta obeležiće celu prvu polovinu novembra. Pripremite se na ozbiljnost, odgovornost i fokusiranost – trebaće vam jer ćete verovatno paralelno raditi na više strana. Kraj meseca može doneti manje teškoće u odnosu sa poslovnim partnerima. Novac – bolje nego inače.

Zdravlje

Starijim Devicama drugi deo meseca može doneti ponono aktiviranje hroničnih tegoba, pogotovo ako se one vezuju za kičmu.

Čuva tajne i veran je do groba: Na ovaj horoskopski znak uvek možete da se oslonite!

foto: Shutterstock

VAGA

DETE - LJUBAVNIK - OFICIR

Ljubav

One u vezama i brakovima čekaju neki zaista lepi momenti tokom novembra. Odnos sa partnerom možete postaviti na nove osnove i uživati u ljubavi. No, da ne bude da je baš sve lako i slatko – budite negde svesni da će poštovanje i razumevanje morati da budu uključeni na maksimum tokom celog meseca. Ukoliko se odgovorno ponašate prema voljenoj osobi i odnosu sa njom – nećete imati nikakvog razloga da brinete. Oni koji su usamljeni definitivno imaju priliku da otpočnu zvaničnu, od samog početka vrlo ozbiljnu ljubavnu priču. Spremni ste za nove osobe, za nove ljubavi! Srećno!

Posao

Sudeći po kartama, zaista nećete moći da se požalite na poslovni segment i rezultate tokom novembra. Ne samo da vam se otvaraju prilike za nove poslove i projekte, već i ono što ste do sada radili možete znatno unaprediti i nadograditi. Ako na to sve dodamo da ni po pitanju finansija nećete proći ni malo loše, onda vam je jasno – poslovno, novembar je vaš mesec!

Zdravlje

Nećete mi se vi baš sto posto odgovorno ponašati prema zdravlju. Zato – više rekreacije, više odmora, dobra ishrana i adekvatno oblačenje – to je ono što vam je potrebno!

ŠKORPIJA

KUĆA - LJUBOMORA - LJUBAV

Ljubav

I pored velike emocije koja spaja vas i partnera, biće momenata tokom novembra kada se neka negativna energija, možda ljubomora ili sumnja mogu uvući u vaš odnos. Ne dozvolite da vas ovo poremeti kao par, provodite više vremena zajedno, pričajte, uživajte u nekim opuštenim trenucima. Niste ugroženi kao par, pa baš iz tog razloga – opustite se i volite jedno drugo! Oni koji su usamljeni posle mnogo nedoumica, nesigurnosti, čekanja, posle mnogo propuštenih ili neadekvatnih prilika – itekako imaju šansu da pronađu pravu ljubav. Samo nemojte da to bude neko zauzet.....

Posao

Imaćete osećaj da kasnite po nekim pitanjima, imaćete osećaj da vam neki ljudi rade iza leđa, povremeno ćete se osećati nesigurno i nestabilno. Ali sve bez razloga. Vaše su pozicije zaista u potpunosti stabilne, a ukoliko budete želeli neke promene – uspećete i da ih ostvarite ili pokrenete. Novcem malo odgovornije raspolažite – ne morate da potrošite baš sve do poslednjeg dinara.

Zdravlje

Starije Škorpije bi mogle povremeno patiti od hroničnih tegoba, ali i od problema sa imunim sistemom. Kod mlađih – osetljivi su vam grlo i pluća.

Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

foto: Shutterstock

STRELAC

NADA - PUTOVANJE - IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Čim nam je karta Iznenadna sreća uključena u kombinaciju za ovaj mesec, odmah nam je jasno da kod Strelčeva dolaze neki veliki preokreti na emotivnom planu. Kod zauzetih ovi preokreti mogu doneti talas pozitivne energije, više zajedničkih lepih momenata I potrebu da nešto suštinski promenite na bolje u odnosu sa voljenom osobom. No, pošto je karta Iznenadna sreća I pokazatelj potrebe za oslobođenjem, ništa me ne bi začudilo da pojedini pripadnici ovog znaka odluče da žele dalje da nastave sami….Oni koji su slobodni preko prijatelja, izlazaka, druženja, ali I kroz putovanja upoznaju osobu koja će ih privući!

Posao

Vreme je da počnete da realizujete planove, vreme je da svoju kreativnost I ideje gurnete u prvi plan I pokrenete. Odlična energija vas nosi na svojim krilima tokom celog novembra I sada je pravi trenutak da napravite značajne iskorake, promene, da potražite svoju sreću I uspeh! Nove ponude, možda I one koje se vezuju za inostranstvo biće vrlo aktuelne! Po pitanjima finansija – stvari se kreću na bolje.

Zdravlje

Dobri zdravstveni uticaji su prisutni u većem delu novembra. Ipak, u drugom delu meseca obratite više pažnje na saobraćaj, a tada su moguće i manje virusne infekcije.

JARAC

LJUBAVNIK - TUGA - NEISKRENOST

Ljubav

Za neke nove emotivne početke ovo baš I nisu najpodsticajnije karte, da znate…..To ne znači automatski da se neće pojaviti baš niko ko bi vas zainteresovao, ali na žalost znači da je mala šansa da uđete u bilo kakav ozbiljniji odnos. Nove osobe koje vam ulaze u život donose imitaciju ljubavi, odnose koji nisu javni ili koji su samo na seksualnoj bazi. Ukoliko ste još uvek usmereni ka prošlosti – bolje dignite ruke od nje, tu leba nema….Jarčevi u emotivnim I bračnim vezama moraće da se više posvete odnosu sa voljenom osobom. Problema će biti, ali zajedničkim snagama sve se može lakše rešiti I prevazići.

Posao

Iako ćete vi poslovno biti dosta dobro tokom novembra, malo je verovatno da ćete imati pravu podršku. Stalno ćete imati osećaj da vas drugi ljudi sputavaju, koče, vraćaju korak unazad. Ukoliko pokrećete nove poslovne priče, budite obazrivi, ne brzajte I ne žurite. Po pitanju finansija ste stabilniji nego inače, ali drugi deo meseca može doneti veće rashode vezane za poslovni prostor ili porodični dom.

Zdravlje

Stariji Jarčevi bi u drugom delu novembra mogli imati povratak hroničnih tegoba, ili one vezane za urinarni trakt. Kod mlađih – više se odmarajte.

Keltski horoskop: Otkrijte koji ste znak i šta to govori o vama!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

NEISKRENOST - GUBITAK - POSETA

Ljubav

Početak novembra definitivno nije bajan za one u emotivnim i bračnim vezama. I vi i partner ste okrenuti nekim svojim ličnim interesima, malo vremena provodite zajedno i obostrana sumnja je naglašena. Ne brinite, neće ovo ostati ovako do kraja meseca – već tamo negde u drugoj dekadi novembra dogodiće se jedan otvoren razgovor koji će promeniti mnogo toga na bolje. U ovom mesecu vam je komunikacija prioritet – što se više otvorite jedno prema drugom, bolje za oboje! Oni koji su usamljeni imaće i stare i nove ljubavne ponude, ali će tek pred kraj meseca imati šansu za nešto iole ozbiljnije I trajnije.

Posao

Postoji nezadovoljstvo, a takođe – mnogo je nejasnoća I nedefinisanosti trenutno vezano za poslovni segment. Ukoliko ste nezaposleni – očekujte bitan poziv pred kraj prve dekade novembra. Oni koji već rade – kontakti sa bitnim ljudima, razgovori i moguće promene slede vam u drugom delu meseca. Po pitanju finansija – konstantni prilivi, ali u isto vreme i konstantni nekontrolisani troškovi.

Zdravlje

Starije Vodolije bi mogle imati probleme sa urinarnim traktom, bubrezima. Kod mlađih – vreme je da presečete neke svoje štetne navike.

RIBE

LJUBAVNIK - SVEŠTENIK- NEISKRENOST

Ljubav

Dokle god kontrolišete sumnju, a u isto vreme – dokle god ste vi iskreni prema voljenoj osobi ili bračnom partneru – ne biste trebali da imate problem tokom novembra. No, mora se primetiti da poslednja dekada ovog meseca ipak donosi mogućnosti za neko provejavanje negativne energije u vašem odnosu. Pokušajte ovo da neutrališete češćim viđanjima i boljom komunikacijom. Oni koji su usamljeni imaće više ljubavnih ponuda. Nemojte da se iznenadite ukoliko vam se čak otvori prilika za ulazak u vezu sa osobom koja je zauzeta. Vaši su izbori, nemojte to zaboraviti. Sami kreirate svoju emotivnu budućnost!

Posao

Velika podrška od strane autoriteta I onih koji će itekako da se založe za vas, stoji vam tokom čitavog novembra. Šta više – neki od vas će imati priliku da napreduju i osvoje bolje pozicije. No, I pored toga vi ćete često sumnjati u svoje sposobnosti I mučiti sebe razmišljanjima, sumnjama, strahovima. Kao da se bojite da će sve to lepo što vam se dešava odjednom nestati. Neće, ne brinite. Novac – promenljivo.

Zdravlje

Mlađe Ribe će imati problem sa spavanjem ili sa stresom. Stariji – kičma, zglobovi, urogenitalni trakt. Obratite pažnju na ishranu.

Mesečni horoskop za novembar 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs