Usporite malo

Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

Vladavina Vage je završena i 23. oktobra počela je vladavina Škorpija koja će trajati do 23. novembra. Energiju Škorpije osetiće svi znaci Zodijaka

Zanimljivosti
20:54h Autor:
Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!
Foto: Shutterstock

Škorpije su poznate kao misteriozne osobe, a pošto je ovaj znak pod uticajem Marsa, ova "ratoborna" planeta će mnogim horoskopskim znakovima doneti promene na svim poljima. Neki horoskopski znakovi će imati depresivne dane, neki će biti napeti i ljuti, dok će neki morati da uspore i sačekaju da ovaj period prođe.

Za vreme ovog perioda sledeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj sveta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vreme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko Sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti. U stvari, ako ne želite da provedete vreme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

Mesečni horoskop za novembar 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina!

foto: Shutterstock

Lav

Pošto Sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i porodicu, uopšte neće biti lako da usporite. Važno je znati da sve je u redu. Ovo je vreme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražima. Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.

Ovan

Zar niste uzbuđeni zbog sezone Škorpije? Da li ste znali da sa Škorpijama imate puno sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpije, tako da imate mnogo više uobičajenih stvari nego što ste mislili. Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vreme da povučete i regenerišete pre nego što nastavite dalje.

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

Keltski horoskop: Otkrijte koji ste znak i šta to govori o vama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs