Astro prognoza

Dnevni horoskop za 2. novembar: Nova dešavanja na polju posla!

Bik je zadovoljan stanjem na poslovnom planu, Lavovima nije povoljan dan za ljubav, Device su razočarane

Zanimljivosti
11:43h Autor:

OVAN

Trudite se da dođete do bolje zarade ali vam jednostavno ne ide. Današnji dan vam nije povoljan za posao. Sigurni ste u svoju ljubav i spremni ste da voljenoj osobi predložite ozbiljnije promene. Izbegavajte masnu hranu.

BIK

Možete da očekujete da ćete tokom ovog dana biti zadovoljni stanjem na poslovnom planu. Ne treba da brinete o budućnosti jer sa voljenom osobom imate sasvim dobar i stabilan odnos. Moguć je nizak pritisak i malaksalost.

BLIZANCI

Pred vama je povoljan period za nova dešavanja na polju posla. Ako planirate neke promene, uspećete da ih ostvarite. Moguće je da imate više udvarača i da niste sigurni kojeg ćete odabrati. Koža vam je osetljiva.

RAK

Nemate preterano velike ambicije i moguće je da ste se malo ulenjili kada je u pitanju posao. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja je rođena u nekom od zemljanih znakova. Preporuka je da odete na redovnu kontrolu.

Mesečni horoskop za novembar 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina!

Dnevni horoskop za 2. novembar 2018
Dnevni horoskop za 2. novembar 2018foto: Shutterstock

LAV

Razmišljate o tome da pokrenete novi projekat ali još uvek niste do kraja razradili svoje ideje. Nije vam povoljan dan za ljubav, moguće je da ćete doživeti neko razočarenje ako ste u braku. Potreban vam je odmor.

DEVICA

Moguće je da iz nekog razloga radite pod pritiskom, da ste užurbani i da ne možete na pravi način da se fokusirate na svoj posao. Vaša očekivanja na emotivnom planu nisu ispunjena, razočarani ste. Problemi sa želucem.

VAGA

Zabrinuti ste za svoje finansije. Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali i očekivali. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom sa kojom ćete ostvariti veoma lep odnos. Skloni ste upalama.

ŠKORPIJA

Imate prilično velika očekivanja i moguće je da na poslovnom planu neće biti baš sve tako kako se nadate. Voljena osoba se trudi da otvorenije pokaže osećanja koja ima prema vama.Manji problem sa bubrezima.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

Dnevni horoskop za 2. novembar 2018
Dnevni horoskop za 2. novembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Imaćete manje probleme da se organizujete. Za sada ste nekako pasivni i ne pokrećete ljubavne promene. Moguće je da ste više posvećeni prijateljima. Manji pad imuniteta.

JARAC

Ukoliko ste imali neki sukob tokom današnjeg dana ćete uspeti da ga razrešite. Sve će se na kraju okrenuti u vašu korist. Povoljan je period za ljubav, imaćete dobar odnos sa voljenom osobom. Grudni koš vam je osetljiv.

VODOLIJA

Trenutno niste u najboljem periodu i moguće je da ćete imati neki manji gubitak na polju posla i finansija. Deluje vam da voljena osoba ne razume vaš način razmišljanja i da ste se udaljili. Mogući problemi sa stomakom.

RIBE

Donećete novu odluku koja bi mogla da vas dovede do poslovnih problema. Povedite računa o tome. Dopada vam se osoba koja možda nije sasvim iskrena prema vama. Moguće je da ćete uskoro imati novu vezu. Problemi sa grlom.

Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs