Pogledajte

Najpreciznije karte otkrivaju sudbinu za jun 2018: Nepogrešivo otkrivaju budućnost svakog znaka!

Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti, a evo šta donose za svaki horoskopski znak tokom juna

Zanimljivosti
Autor:
Najpreciznije karte otkrivaju sudbinu za jun 2018: Nepogrešivo otkrivaju budućnost svakog znaka!
Foto: Shutterstock

OVAN

BOLEST-KUĆA-NESREĆA

Ljubav

Pa…prilično promenljiva, mogla bi se reći i nestabilna atmosfera čeka Ovnove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Period koji naglašeno donosi turbulenciju jeste treća dekada meseca, ali situacije u njoj mogu biti prouzrokovane dešavanjima još od samog početka juna. Naime, po kartama sudeći – nema one bliskosti i topline koja je ranije funkcionisala između vas i partnera, neko se nezadovoljstvo polako nakuplja i nije ni čudo što to može doneti nervozne momente. Slobodnim Ovnovima male šanse za one, prave ljubavne veze. Ili vam je aktuelna prošlost ili vam se nude samo avanture.

Posao

Ove karte podstiču da budete maksimalno angažovani, odgovorni i vredni tokom juna, jer ćete jedino na taj način biti zadovoljni rezultatima. No, izvesno je da neke od vas prosto „svrbe“ pete i žele da odu dalje, na neko drugo radno mesto, ili jednostavno ne mogu više da tolerišu pritisak koje im postojeći posao donosi. Mogući su prekidi saradnje, a u svakom slučaju bićete nervozniji nego inače pa će kolegijalni odnosi teško funkcionisati. Po pitanju novca – pa, baš se i nećete proslaviti…

Zdravlje

Generalno, rekla bih da vam ovaj mesec baš i ne prija. Preveliko trošenje energije, a i stresa će biti dosta. Oni koji imaju problem sa pritiskom i krvnim sudovima, neka budu na oprezu. Mogućnost povreda.

foto: Shutterstock

BIK

OFICIR-IZNENADNA SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Od korektnih odnosa početkom meseca, pa do problema i netrpeljivosti krajem ovog perioda. Sve ćete uspeti da upakujete u mesec dana, a momenat preokreta može biti baš tokom druge dekade. Karta Iznenadna sreća u ovoj kombinaciji označava neprijatna iznenađenja, napetost i nervozu koja će nekako na velika vrata ući u vaš odnos. Šta da vam kažem osim, pokušajte da i vi i partner budete tolerantniji jedno prema drugom. Slobodni Bikovi bi mogli preko poslovnog segmenta da upoznaju nekog u prvoj polovini juna. No, malo je verovatno da će ovo biti „uobičajen“ odnos, već pre liči na nešto strasno, pomalo površno ili povremeno viđanje. Neće biti ništa čudno ukoliko to bude zauzeta osoba.

Posao

Prva dekada juna je em korektna, em prilično mirna po pitanju posla. Uglavnom ćete obavljati neke uobičajene, svakodnevne obaveze i korektno funkcionisati sa saradnicima. Tokom druge dekade dolazi do nekih preokreta, promena koje vam ne prijaju, a može se dogoditi i da vas neki ljudi sa kojima radite debelo iznerviraju. Sve do kraja meseca biće teško vratiti odnose u normalu, i uglavnom ćete funkcionisati zajedno zato što to morate. Po pitanju finansija nestabilno, prvi deo meseca dobar.

Zdravlje

Sem stresa, koji će naročito biti prisutan u drugom delu juna, trebalo bi voditi računa i o krvnim sudovima, nervima. Moguće je da ćete morati da posetite lekara.

Ljubavni horoskop za jun 2018: Bikovi ne treba da donose važne odluke, Vage da budu oprezne!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

NESREĆA-SUDIJA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Biće potrebno dosta balansiranja i usklađivanja da bi odnosi u emotivnim i bračnim vezama funkcionisali korektno tokom juna. I vi i partner možete često biti osetljivi, na kraj srca, ili pak nervozni – pa lako može dolaziti do nestabilnosti i tenzije. Ove karte vuku jaku energiju, pa bi možda bilo najbolje promeniti nešto u odnosu ili se pak češće baviti nekim zabavnim aktivnostima zajedno. Takođe, vredelo bi da razmislite o odmoru i možda promenite sredinu – to će odgovarati vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni – dosta emotivno buran mesec je pred vama u kojem vas može zainteresovati više osoba.

Posao

U prvom delu meseca ćete se malo opustiti po pitanju troškarenja, pa možda zato i nije čudno što ćete drugi deo juna provesti razmišljajući o svakom dinaru koji imate nameru da potrošite. Poslovna situacija vuče neke promene koje bi vam u prvom momentu mogle pasti teško, ali ćete ubrzo uvideti da vam odgovaraju i naviknuti se na drugačiji način rada ili druge saradnike. Ovaj vam mesec daje dovoljno stabilnosti i mudrosti da odredite koji je pravi momenat da povučete odgovarajuće poslovne poteze.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, ali stariji Blizanci bi svakako trebali da češće kontrolišu svoje zdravstveno stanje. Hronične bolesti naglašene, naročito sredinom juna.

foto: Shutterstock

RAK

VERNOST-LJUBAV-SVEŠTENIK

Ljubav

Iskreno, ove karte koje su izašle za mesec jun, apsolutno pogoduju i onima koji su zauzeti, ali i onima koji tek traže pravu emotivnu priliku. Ako imate partnera, ovo je dobar momenat da unapredite vaš odnos, stabilizujete se i ojačate ljubavne i porodične spone. Karte apsolutno daju mogućnost prinova, pa će u ovom mesecu neki od vas proširiti svoju porodicu, a druge očekuju vesti o trudnoći. Dakle – izuzetno lep period, pa ne dozvolite da vam neka povremena nezadovoljstva pokvare uživanje u ovom junu! Što se tiče slobodnih Rakova, namestite osmeh na lice. Neko tokom ovog meseca dolazi, vama u susret!

Posao

I poslovno bi ovo mogao da bude period sa više poslovnih šansi, ali i rezultata, i onih poslovnih, ali i onih finansijskih. Malo ste pod sudbinskim uticajem, pa ćete biti „sačuvani“ od većih problema i lakše ćete proći kroz ovaj jun! Čak iako ste nezaposleni, svakako biste trebali da iskoristite ovaj dašak srećnih okolnosti koji je na vašoj strani! Vreme je da se pokrenete! Rakovi će imati uspeha u pregovorima, ostvariće neke nove, jake saradničke odnose, a čak iako ste privatnik – funkcionisaćete odlično!

Zdravlje

Starijim Rakovima bi mogao biti osetljiviji stomak i pluća. Potrebne su promene u načinu ishrane, a mogli biste i da zaobilazite hladna ili gazirana pića.

Mesečni horoskop za jun 2018: Strelca čekaju sjajne promene, Raka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

LAV

NEPRILIKA-ISTINA-SREĆA

Ljubav

Slobodni Lavovi bi mogli baš lepo da se provedu tokom ovog meseca. Pa, nije ni čudo – polako se bližimo letu, a leto je uvek vaše vreme! Doba kada istinski možete da zablistate, zasijate i očarate svakog! Naročito je period od druge dekade juna obećavajuć, jer tada vam kreću intenzivniji susreti i kontakti sa suprotnim polom, i malo je reći da ćete „upadati u oči“ svojom pojavom, stavom, harizmom, šarmom, lepotom! Do kraja meseca eto vas u ljubavnoj priči, a čak i ako prođete bez toga – bićete više nego zadovoljni! Oni u vezama i brakovima – imaćete jedan napet period. Ne uvlačite jedno drugo u svađu.

Posao

Poslovne predispozicije su vrlo dobre za ovaj mesec. Neki od vas mogu ojačati svoje pozicije, neki mogu napredovati ili pak poboljšati svoju finansijsku situaciju. Jedino vam je postavljen nešto nestabilno odnos sa saradnicima i kolegama, pa je potrebno da u tom segmentu pokušate da pronađete kompromis, umesto da „potpaljujete vatru“. Ono što vam je trenutno najjače jeste sve što je vezano za inostranstvo i strane ulagače, kao i za obrazovanje, putovanja i državne institucije. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje

Malo ćete se opustiti i raspustiti tokom ovog meseca, zaboraviti na zdrave životne navike i dati sebi oduška. Sve je to u redu, samo nemojte preterivati. Kod starije populacije – proverite vid.

foto: Shutterstock

DEVICA

NEŠTO NOVCA-OFICIR-POSETA

Ljubav

Trebalo bi tokom ovog meseca posebno voditi računa o komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, jer se vidi da ona može biti vaš kamen spoticanja. Gledajte da budete korektniji, iskreniji i da sa više poštovanja i obzira nastupate jedno prema drugom. Neki od vas mogu biti podložni ulasku u paralelne veze, i to u trećoj dekadi juna. Što se tiče slobodnih Devica, sam početak meseca vam donosi ili slabu komunikaciju sa suprotnim polom, ili ste se vi pak nekako povukli, utišali i mnogo više vas interesuje posao nego emocije. Drugi deo meseca je nešto bolji, ali bez stabilnosti na ljubavnom planu.

Posao

Biće potrebno dosta truda da biste ostvarili rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Činiće vam se da vam neke stvari izmiču „za dlaku“ , ali nećete odustajati od onoga što želite da pokrenete. Sleduju vam tokom ovog perioda, naročito polovinom meseca, ozbiljni poslovni dogovori koji bi mogli doneti promene koje su vam potrebne. Po pitanju finansija – ulazite u jun dosta nestabilni, sa povećanim troškovima. Najbolja vam je druga dekada, a u trećoj će opet doći do smanjenog priliva i većih troškova.

Zdravlje

Bez nekih naglašenih tegoba, ali često ćete se osećati kao da ste energetski „na pola koplja“. Potrebne su promene u načinu ishrane i više kretanja.

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs