Umetnost

Magija iluzija: Talentovana Srpkinja zadivila ceo svet! (FOTO, VIDEO)

Kaže se da su lepota i umetnost u oku posmatrača, ali iluzije talentovane Kike ostavljaju utisak na svakog

Zanimljivosti
Autor:
Magija iluzija: Talentovana Srpkinja zadivila ceo svet! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / KikaStudio

Fotografije i video snimci Mirjane Kike Milošević učinili su je poznatom u celom svetu. Danas je ona u deset najboljih iluzionista na svetu. Svetski mediji i portali je uvažavaju i redovno prenose njene objave sa Instagrama i Youtube-a.

Mirjana je postala čuvena Kika kada je počela da objavljuje svoje make up kreacije. Ona šminkom iscrtava svoje lice i telo i pretvara se u druge ličnosti, poput drvene lutke ili duha iz boce. A iluzije su toliko uverljive, fasciniraće vas konačan rezultat, ali i video snimci koji prikazuju kako Kika uz pomoć četkice polako nestaje u crnilu i transformiše se u poznate likove.

Smrt je samo iluzija, duša ne umire: Jedine 4 stvari koje preminuli žele da znate!

Od likova iz crtanih filmova do jezivih prizora zombija, devojke koja nema glavu, provlačenja kanapa kroz stomak, Kika sve može. Pa i da kreativno predstavi sebe kao kiku (pletenicu).

Mirjana Milošević Kika rođena je u Smederevu 1982. godine. Oduvek je ispoljavala umetničku crtu, od najmlađih dana crtala je, a u jedanaestoj godini kreirala je mural za prijateljicu svoje sestre. I kasnije je, inspirisana majčinstvom, kreirala dečije murale i oslikavala lica deci. Danas, ona se bavi šminkanjem i specijalizovanom šminkom za filmove, oslikavanjem lica i tela i kreiranjem iluzija.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs